blanci in malecka_mateja se ze veselim brati vajinih novick, boste bolj kot ne prve med nami, seveda pa morata ostati in klepetati z nami. Sploh za nas na koncu meseca bo super brati vase izkusnje.
zalcy in neza sta
ze doma, o to je pa super
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001
Apetit mam pa še kar na višku... jem kot termit, k sreči pa kile ostajajo na istem, oz. gredo kar mičkeno dol...
Eni imate pa sreco, jaz pa jem in gredo kile gor
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001
Zanimivo, ko berem, da jeljete šampon za lase s sabo.... nam v brežiški P niso dovolili las umivat.... sicer mi ni jasno zakaj ne....
V Ljubljanski P dovolijo, s tem da svetujejo da si vzems fen, ker ni tam fena.
Danes je bila na MS fizioterpija in, ko bom imela mal vec casa bom napisala kako se delajo Keglove vaje in vaje za globoke hrbtne misice (kolikokrat na dan etc.). Te ta zadnje vaje so fine za zmanjsevanje bolecin v hrbtenici. Z
izabelino greva jutri na kofi po MS, a se nama pridruzis
tinkatonka? Danes nabavla Weledino olje za mazaso presredka (hvala
Archie, da si napisala enkrat da obstaja), uredila DM bonus za nosecnice in sla iskat papirje za darovanje popkovnicne krvi v javno banko, jutri jih oddam. Potem pa vidimo ce sva ustrezna darovalca in ce nama bodo poslali set za odvzem krvi.
Tako, obiski ki sva jih imela ta teden so odsli in koncno nobenih obiskov ni vec napovedanih

. Sva se pa z mojim tudi domenila, ko pride najina strucka na svet nobenih obiskov prve dva tedna ko pridem domov. Ce pa prideta tast in tasca iz Nizozemske bodo sli pa kar lepo v hotel in ne bodo pri nama. Sem bila vesela, da je to tudi mojemu uredu.
Se pa zelo veselim jutrisnjega srecanja!!!