IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca
petek ob 10h- jaz tudi pridem solo
A je kakšna zeliščna lekarna tam, da bi šla po ta famozni čaj iz malinovih listov?
Ja
zeliščna lekarna je v Cityparku. Meni je čaja ravno včeraj zmanjkalo, pa zdaj gruntam, če sploh čem kupit še en paketek. Najbrž ne bom.Bom mal "riskirala". Sicer sem pa dobila ene čaje za dojenje, ki se lahko začnejo pit že proti koncu nosečnosti, pa bom raje to mal konzumirala, zdaj tik pred zdajci.
čep...ni nujno, da se ti sploh odlušči pred porodom. Meni pa se je npr odluščil in sem čez 7h rodila. Prijateljici se je odluščil pa en mesec pred porodom. Tak da. Ni pravila.
inčy...so se popadki nadaljevali čez noč?
Mene je tud včeraj nekaj "štihalo". Bolečina mi je iz spodnjega dela trebuha prehajala direktno v noge

, ker vem kakšni so popadki, me je čist čudilo, kaj hudiča me zdaj to boli. Sem si celo spodnje hlače slekla in hodila cel popoldan po hiši brez (v oblekici da ne bo pomote). No potem se je umirilo HB. Men gredo te "brezvezne" bolečine tok na živce, naj me "štihne" in bolet začne takrat, ko gre zares, ne pa da te kr vmes nekaj matra ipd. Mož je zdaj določil, da bom rodila to soboto

, jaz pa pravim, da v torek, samo ne vem kateri, ta ki prihaja al pa en teden kasneje.

Ampak ker moj mož ima ponavadi tak "krompir", da še res kaj ugane, sem zdele preventivno dala prat še zadnjič pred porodom vse posteljnine, pa še dve žehti perila me čakata, da bo do sobote vse suho, zlikano in pospravljeno. Pa še kosilo v vrtcu moram odpovedat. Moj mož štrajka, mu hrana ne odgovarja, je čist nesrečen (on je res zelo zelo zelo malo zelenjave, v vrtčevski hrani je pa veliko veliko zelenjave) in mi je čist brezveze, da tam plačujem, jaz pojem, ker pa so prevelike porcije za enega, pol hrane ostane. No sej mi ni problem kuhat, ampak tole ko sem jemala iz vrtca je bil res luksuz in zelo poceni. Sicer pa ko bi/bom rodila itak ne bi mogla hodit več po hrano nekaj časa, ker nimam nobenga, da bi mi hrano pobiral med pol dvanajsto in pol eno (kot je treba), pa še z avtom se moram do vrtca zapeljat, tak da bi bilo to tudi logistično težje meni z enim majcenim dojenčkom čisto na začetku.
Vsem, ki imate danes pregled želim, da jih uspešno opravite! pa poročajte kaj o napredku!
Pozdravček,
Tina
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 26.8.2010 8:25:07 >
(T. Pavček)