IZVIRNO SPOROČILO: Almera
Tinka - kot sem včeraj napisala - če lahko zadržiž uhajanje, potem je urin - meni je pri Boru na koncu vsake toliko kaj ušlo, ampak ko mi je pa voda začela odtekati, sem pa tako probala in potem takoj vedela, da ni urin. Če boš šla v P in če ti voda res odteka, boš ostala notri - ker z razpokom mehurja te ne spustijo več ven
v bistvu je tako, da mi je že v prvi

odtekla malo vode (na dan poroda) in sploh nisem čutila odteka, dokler nisem vidla, da sem mokra po stegnu in potem zagledala lužo na tleh: ni bilo časa probavat al lahko zadržim ali ne

. Tokrat sem šla na wc, ker me je tiščalo lulat in sem tudi se polulala, le popolnoma premočen ščitnik, ki nima vonja me je zmedel...vem pa da če bo na pregledu potrjeno, da mi odteka plodovnica, da me bodo zadržali. Imam pa jutri tudi pregled (sicer pri nadomestni G), pa če danes ne bo več "mokrih ščitnikov" potem bom kr počakala do jutri, pa naj me še vaginalno pregleda. Čeprav me je kr mal strah teh pregledov "odprtosti"; ker res niso prijetni.

V kolikor pa se mi bo danes zgodilo še enkrat isto, se grem raje pokazat v P.
(T. Pavček)