IZVIRNO SPOROČILO: blanči
Punce, držite se tiste, ki še čakate na svoje zakladke, jaz jutri odhajam v P in v ponedeljek imam CR.
drzim pesti
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123
katrinka- hja, naša pupa je tud zlo majhna zaenkrat ocenjujejo, da če rodim na PDP naj bi imela le 2300 g. tko da je rekla moja G, da tolk časa ne bomo čakali, 6.9. imam Uz in takrat se bomo verjetno zmenile za en datum, kdaj pridem po princesko. naju je pa še malo pustila, ker je pogledala res vse- od utripa, pretokov skozi žile, ctg, dihalne gibe.. skratka vse kaže, da se mala čist fino počuti, le bolj majhna je. Koliko je tehtala Sandra Larisa, ko so vaju odpustili domov? Moja G pravi, da drugač ni krize, ker je dete razvito, edino teža je problem.. pa saj veš, pri enem vragcu doma nimam nobene želje bit cele tedne v bolnici.. čeprav če bo treba, potem tko nimam kaj..
torej se ne ve razloga zakaj je tok mala,pri meni je bila dejansko slaba posteljica - ma kaj slaba,obupno grozna,seveda zakaj je bila taka pa nihce ne ve,posteljica je tko edina stvar na katero res nimas nic vpliva - niti dohtarji ne,
ja lej tko je - meja za odhod iz p je 2kg - pa ni cist tko - ce je dete nedonosencek pol se tega drzijo,drugace pa ne tok,nasa se je rodila z 2040,vem po treh dneh sva sle z 1940,je pa res da je jedla,napredek je bil,ceprav kaze se manj tednov s kolikor je rojena,jaz sem mleko dobila...tudi malo rumena je bila vendar ne zelo...tko da ce bo mela vec kot 2kg v kar ne dvomim bo slo brez tezav in bosta kmalu doma - edino kar je ce bo res tok mala,bo najbrz mela vec tezav s sesanjem k so usta tok mala da ne drzi cele bradavicke notri,se bosta malo matrali...tok da vnaprej ves...loh probas z nastavki k jih lazje v usta dajo...vazn da tok sesa da ti mleko dobis...pol bosta pa ze v ritem prisle
IZVIRNO SPOROČILO: Almera
Evo, mi smo ready na novega babyja - posteljica naštimana, cunjce po omarah in predalih, lupinica oprana, kompletek za iz P prištiman - zdaj pa noge skupaj držat vsaj do naslednjega ponedeljka (v soboto imava poroko, v nedeljo pa RD)
zelo pridna - drzim pesti da tvoj plan uspe in da ne gres prej v p
IZVIRNO SPOROČILO: nenka7
katrinka, lepo da si se oglasila, sem že prav razmišljala kako se kaj pedenate, ampak vidim, da vama gre vedno bolje!! saj bo punce, kar tako naprej!! se mi zdi pa kar pametno, da si si izposodila tehtnico za malčke, upam pa, da te bo pozitivno presenečala, pa da bodo gramčki, dekagrančki in kasneje kilogramčki lepo napredovali!!
ves sploh ni draga - 10eur na mesec,pa tko se ne sekiram pa je,pa se moja patronazna je sla za en teden na morje in mi bo tehtnica prav prisla
IZVIRNO SPOROČILO: Almera
Tejči - jaz bi še malo počakala, če je samo po kapljicah, ker v P te bodo zadržali in boš potem tam čakala na popadke - raje čakam doma
grem printat kupon za družinsko karto za Čaroben dan
tko je blo pri meni,ni ne vem kaj odtekla - pa sm sla in pol smo cakal na popadke - dobr da so po uri in pol porodne prisli