IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123
čer so
pa sej ne morem verjet, da mi je ratalo!! včeraj sploh nisem mogla na rr, dons pa nisem mogla odgovorit?!
če jutri majster za računalnike reče, da našmu ni pomoči, gre direkt na odpad, jst pa v trgovino po novega!! računalnik, ne majstra
drugače smo pa tako tako. name tole vreme ful slabo vpliva,mal me hoče panika zagrabt in pol bi kar kričala in jokala, ker še vedno nismo uredili en kup stvari, ki bi morale bit narejene že konec junija... moj dragi pa samo govori naj se ne sekiram, da bo uredil jutri, drug teden, drugo tisočletje....
Majster sporoca, da je ready, da spravi k zivljenju vaso masino
Kar se pa pocutja tice, se pa podpisujem pod tvoje besede. Mene sicer ne vem ce daje vreme, me je pa ravno vceraj prav tako zacela narahlo dajat panika ko sem gledala koledar. Se mi zdi, da bi morala opravit se 1000 in eno stvar, dan D pa bo vsak cas tukaj. Se malo bolj je zoprno to, da niti ne vem, kdaj to zare bo.
In se mi zdi, da bom zdaj kar vsak dan bolj tecka, saj niti zjutraj nisem OK, ko me pa med spanjem bolj boli vse kot pa ce kaj skacem okoli. Pa mi je vceraj mami rekla, da se to pac ze lahko sedaj navajam na to, da potem ne bom spala. Jupi, zdaj em pa res potolazena
No pa zgleda da bo danes en simpaticen dan. Grem na Zavod malo tezit, ce bi bili tako prijazni in dali kak prispevek za mojo prekvalifikacijo, potem pa me caka eno nadvse simpaticno 'srecanje'

. In se en dan bomo blizje, iiiiiiiiii
Danes naj bi mi moj sestavil posteljico in jo damo kar na svoje mesto. Jaj, potem bomo pa res 'opomnjeni' na blizajoci se 'change of life';
Ah, zdaj pa ze bluzim. Grem raje likat, saj mi je to prav fino pocet zdaj ko je zunaj (in notri) prijetna temperatura.
Vsem ki bodo celo zivljenje vedele, da je (bil) 1. sept. prav poseben dan - srecno!!!
T.