writing-img

Copati podobni robezkam ali jinwoodkam ;)

clock-img

11.08.2010, 09:59

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

v številki 29-30 obstajajo in če , ali so primerne za v vrtec?

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

11.08.2010, 10:43

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

Jaz sem jih kupila na e bayu in ja, so primerne za v vrtec, samo smo pa res pri čevljarju napopali gumo na podplat.

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

11.08.2010, 10:47

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

še to- sem ji pa v Massu za 10€ kupila tiste usnjene šolske copate- bele s srebrno obrobo in jih ful rajši nosi kot te Roobizkeuser posted image  tako, da so tele kar zadnje- toooliko dela, da smo vse uredili... zdaj pa ona manj komplicira kot mami (pametna punca)user posted image

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

clock-img

11.08.2010, 14:50

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ena na fb dela tudi večje take copatke.
Drugače pa sem tudi jaz že vzela tiste v massu in so se super obnesle.

clock-img

11.08.2010, 14:51

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

najaa, katera pa ?

clock-img

11.08.2010, 15:44

clock-img

livia

pencil-img

2395

Jaz jih naročam tu http://www.shoeszoo.com/servlet/StoreFront in jih imata tudi za v vrtec, brez kakih dodanih gum ali ne vem kaj.

V Sloveniji jih pa dobiš na http://copatki.si/
Na FB imaš pa pod imenom Otroški copatki Manuela Škorjanec.

clock-img

11.08.2010, 15:58

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

livia 1000 x hvala za prvi link

clock-img

11.08.2010, 20:56

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

http://otrocarije.blogspot.com/2010/01/usnjeni-otroski-copatki-z-mehkim.html

Tele imajo pa v Massu in so super http://www.copati.com/sl/copati/c12/1.html

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

11.08.2010, 22:03

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

najaa, katera pa ?

Mihaela Škorjanec.

clock-img

11.08.2010, 23:42

clock-img

zvončica1

pencil-img

12

Samo pazite se Škorajančeve, pozanm par kolegic, ki so imele z njo zelo slabe izkušnje..Pač v premislek...sprva rada proda in je vse oh in ah, ko pa pride do težav pa ni več tako prijazna gospa.

Pa dober nakup

clock-img

13.08.2010, 05:00

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

dela ali preprodaja?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

13.08.2010, 12:04

clock-img

Lu

pencil-img

3181

Preko shoeszoo jih tudi sama naročam in so super. Naša ima nogo 31, in ji vzamem kar te 5-6 pa so ok. 

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

clock-img

14.08.2010, 19:18

clock-img

Roberta69

pencil-img

1225

IZVIRNO SPOROČILO: livia

Jaz jih naročam tu http://www.shoeszoo.com/servlet/StoreFront in jih imata tudi za v vrtec, brez kakih dodanih gum ali ne vem kaj.

V Sloveniji jih pa dobiš na http://copatki.si/
Na FB imaš pa pod imenom Otroški copatki Manuela Škorjanec.

Koliko pa že pride poštnina s prvega linka (a so to tisti iz Kanade)? Jaz sem jih že pred časom naročala, pa se sploh ne spomnim, zdaj pa vidim, da so na drugem linku precej ugodno (13 €), tisti prek neta pa mislim, da so me prišli ene 11€/par, sem jih pa čakala vsaj ene tri tedne.

clock-img

14.08.2010, 19:24

clock-img

Roberta69

pencil-img

1225

IZVIRNO SPOROČILO: ČebelicaMaja

Jaz sem jih kupila na e bayu in ja, so primerne za v vrtec, samo smo pa res pri čevljarju napopali gumo na podplat.

Mi smo mu tudi že nameravali gumo namontirat gor (je en kolega čevljar  - sicer bolj fensi čevljar :)), ampak kar ne pridemo do tam :), pa za tako malenkost mi je bolj mimogrede copatke odnest h kakemu drugemu čevljarju. Koliko vam je pa računal, a je gumo prilepil ali prišil? A kje v LJ?

clock-img

16.08.2010, 17:01

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

Babi je to uredila pri Koseški tržnici, cca 8€ je bila guma- jo je nalepil- sva imeli te copatke za h telovadbi in ji je drselo po parketu, tko da je bilo to neizogibno...pa še v vrtcu gredo malo na teraso, pa v wcju je večkrat mokro, tko da se mi zdi kar fajn, da je guma gor za v vrtec.

Če se ne motim, mi je zadnjič prijateljica rekla, da tudi v Vovko (City Park) nalepijo gumo na podplat.

clock-img

16.08.2010, 18:36

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

če jih boš sama naročila prkeo ebaya boš poceni skozi prišla.Jaz sem za cca 4 copatke skupaj z poštnino plačala okrog 24 e

clock-img

16.08.2010, 19:10

clock-img

Biba Buba

pencil-img

142

Zivjo!

Prav srckani so te copatki. Moj mali ima ful visok nart, pa me zanima, ce so primerni?

clock-img

16.08.2010, 19:16

clock-img

ledenaa

pencil-img

2488

IZVIRNO SPOROČILO: Biba Buba

Zivjo!

Prav srckani so te copatki. Moj mali ima ful visok nart, pa me zanima, ce so primerni?

So

clock-img

16.08.2010, 19:22

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

Zivjo!

So

Odvisno, koliko je to "ful" visok nart. Ker naš ima res FUL visok nart in je tiste ta prve od 6-12 mesecev lahko nosil, zdaj ko sem mu pa kupila večje in sem mu jih pred par dnevi prvič obula, ga pa elastika precej tišči. Tako da bomo morali najti kakšne druge copatke. user posted image

clock-img

17.08.2010, 11:18

clock-img

ČebelicaMaja

pencil-img

1075

Katy naša ta starejša ima tud ful visok nart in smo elastiko samo prešili- ker notri je čisto navadna elastika, ki jo v trgovini kupiš na metre... sploh ni problema (razparaj in morda cm ali pol cm naprej na novo zašij)

clock-img

31.08.2010, 23:39

clock-img

Biba Buba

pencil-img

142

IZVIRNO SPOROČILO: Katy78

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

Zivjo!

So

Odvisno, koliko je to "ful" visok nart. Ker naš ima res FUL visok nart in je tiste ta prve od 6-12 mesecev lahko nosil, zdaj ko sem mu pa kupila večje in sem mu jih pred par dnevi prvič obula, ga pa elastika precej tišči. Tako da bomo morali najti kakšne druge copatke. user posted image

Katy78, ful ful visok nartuser posted image   Po tem, kar si napisala, najbrz kot tvoj.

IZVIRNO SPOROČILO: ČebelicaMaja

Katy naša ta starejša ima tud ful visok nart in smo elastiko samo prešili- ker notri je čisto navadna elastika, ki jo v trgovini kupiš na metre... sploh ni problema (razparaj in morda cm ali pol cm naprej na novo zašij)

Ja, sploh ni slaba ideja, bomo probali... user posted image

clock-img

01.09.2010, 12:23

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

dela ali preprodaja?

Kaj pa vem. Me niti ne zanima, dokler ima korekten odnos in v redu ceno.

clock-img

01.09.2010, 13:21

clock-img

Biba Buba

pencil-img

142

Raje podlozene ali ne? Ne vem kako toplo imajo... Saj se da podloga vn vzet?

clock-img

01.09.2010, 15:25

clock-img

livia

pencil-img

2395

Raje podlozene ali ne? Ne vem kako toplo imajo... Saj se da podloga vn vzet?

nepodložene

clock-img

02.09.2010, 07:38

clock-img

barni

pencil-img

1096

Mi imamo letos za v vrtec kar te iz MAssa, samo sem gledala, da imajo dva različna modela. Mi imamo take, da imajo neko umetno snov preko podplata z luknjicami, kao da diha. Ne vem pa če je nepremočljivo. Mislim, pa da so prav od MAssa, da niso one druge. Tudi cena je bila nižja.

Imamo pa tudi za doma tiste z ebaya Shoozoo, pa so čist ok. Tudi če jih sama naročiš se ti čist splača, ker so poceni. Jaz ponavadi naročim kar dvoje. Meni so res fine. Plačaš preko paypal a, pa dobiš v enem tednu. Vse bp.

http://stores.ebay.com/Shoes-Zoo/3-4-years-old-/_i.html?_fsub=8&_sid=98861764&_trksid=p4634.c0.m322

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem