writing-img

Lep poletni dan! Dobro jutro -:)

clock-img

25.07.2005, 09:56

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

neva6, dobra je tale tvoja hči. Če bi se jaz avta lotila, bi potem sigurno bil za na odpad, četudi mu prej ne bi blo nič hudega:hudicek:

clock-img

25.07.2005, 09:59

clock-img

Anonimen

Bilo je rajsko,naužili smo se čudovite kristalno čiste vode,pohajkovali smo po Lošinju,cvrle smo se na soncu;)
stran smo bile pa na žalost samo od sobote do sobote-16-tega smo odrinile-jest bi kar ostala:((.
Nisem se oglašala na RR-ju,ker sem vzela malo pavze8);)

clock-img

25.07.2005, 10:46

clock-img

Pupica

pencil-img

4847

neva6, znajde se tale tvoja hčerka ni kaj:)-:)-:)-:)-:)-
Sem se pa nasmejala ko sem brala post, in sem tuhtola s katerim sručkotom je to poštimala.No sej sem pol ugotovila, da je bil verjetno stručko:)-:)-:)-:)- (op.o.Strokovnjak na svojem podorčju);)

No sam da ste se lepo imeli.
:sloncek:

clock-img

25.07.2005, 10:59

clock-img

Anonimen

Neva jest unih giric ne maram. Ribe so pa drage - bile. Glede prehrane.

Drgač sem jest fuuuul na školjke na buzaro upiljena. To mora bit, pa tud, če potem takoj umrem...

Joj kaj bi dala zdej za eno porcijo školjk na morskem bregu, pod kakim borom....bemti, se moram preselit v Dalmacijo. :grrr:

clock-img

25.07.2005, 11:00

clock-img

Anonimen

:)-:)-:)-ja strokovnjak-elektromehanik ji je preko telefonske veze povedal kako naj odblokira motor.:bravo:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem