IZVIRNO SPOROČILO: Nenya
Ko smo bili v tujini nam je hodila 1x na teden pospravljat, pomesti, pomiti tla in očistiti kuhinjski pult, korito in kopalnico. To je bilo vključeno v najemnino.
Ko bom šla s porodniške in če bo finančno ok si jo bom sigurno privoščila. Najprej in predvsem zaradi mene, lubija in otrok, pa tudi zato ker s tem, če imaš le dovoljšnje dohodke, lahko pomagaš sočloveku da zasluži kaj za zraven.
Nimam ničesar takega v stanovanju zaradi česar bi me skrbelo če to kdo vidi.
A to ta gospa, ko vam je dala v najem stanovanje?

Je zihr hotla met vse pod kontrolo.
Jaz tudi nimam nič takega, da bi me skrbelo, ampak enostavno sem alergična, da mi kdo razen mojega moža tika moje stvari.
Itak, da ko komu čistiš vidiš vse in še več, pa brez, da bi stikal naokoli, med pospravljanjem.
Mi si sami popucamo, pa mamo kr ok. No jaz delam kolkor delam in ko sem fraj otroka pa v vrtcu in šoli, se sama zorganiziram in vse poštimam. Se pa pozna, da mi mož ful vse pomaga, pa da mava take urnike.
Ker, če bi pa mela oba grozen urnik, pa prišla pozno domov, pa mela en kup srajc za zlikat, za vsak dan svežo oblečt, pa magari ena ogromna bajta,... pol bi bla pa kriza.
No najbrž bi mela dosti dinarčkov za si eno privoščit, če bi mela vse to in mi ne bi blo škoda dat nekomu denar, kot si ti rekla, da pomagam sebi in temu, ko bi prišel. Seveda, če bi se sprijaznla, da mam nekoga v hiši,..