writing-img

RE: Mariborčanke, 13. del

clock-img

14.09.2010, 16:28

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Dan!

Jaz pa tak zmantrana,da joj.Sem delala ko budalo spet,mela pekarno čez,sadja-zelenjavo in sveže meso,bla še na blagajni,pa eno skrinjo sem mogla sčistit v skladišču,pa eno sem mogla vse izdelke obrnit pa po datumih nazaj zložit,pa 3 velike boxe kruha prevzela in pospravla.Ma,danes je blo vse delo moje,razen robo je sodelavka ven vozla.user posted image user posted image user posted image Pa še na koncu mi blagajna ni štimala.user posted image Saj mi konec koncev ni mogla,če nisi pri stvari,ko imaš opravka z denarjem.user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

14.09.2010, 18:14

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Dan user posted image ,

mi smo po starem. Jan je doma, malo mu še iz nosu teče drugače pa je ok. Mogoče bo šel v čet. v vrtec. Danes sva sama, zjutraj sem kuhala blitvo, za kosilo naredila mleto meso in špagete. Popoldan sva bila na sprehodu, ker je bilo ful toplo user posted image user posted image user posted image . Zdaj se igra jaz pa malo čekiram rr, fb...user posted image . Grem posodo iz stroja pospravit in smeti nest.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

14.09.2010, 19:02

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Dan! user posted image
Preživela prvo nočno. Ni bilo hudo. Prišla domov L zrihtala in ga peljala k mojima, ker ma tudi nos zabasan in bo še šel jutri v varstvo k mojima. No pol domov letela in končno uspela ob pol8 že spat. Spal do pol2 in spet letela po L, skuhala kosilo počakala da je moj prišo domov in šli končno jest.
No dalje je pa žaloštna zgodba smo z mamo peljale naša muco Živo k veterinarju uspavat. user posted image user posted image user posted image user posted image Je bla že čisto boga.
Tak zdaj pa malega spravit spat pa upam da še mi bo uselo kaj zadremat pol pa na šiht.

Uživajte in se tipkamo jutri.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

14.09.2010, 21:11

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Večer, kako?

Ly a nočne tudi delaš? Tega pa nisi rekla zadnjič.- A je to tvoj zadnji teden ali še maš kaj v dobrem? user posted image

Botrca kaj pa je bilo z JAnom? Prehlajen?

matcar user posted image user posted image

Drugače pa z Lijiko bile na posvetovalnici, ima 10450g ter 83 cm je velika. Je bila cepljenja, čeprav je prehlajena user posted image Jo pa nogica tako boli, da niti hodit ne more pa prvič mi je vročino po cepljenju dobila. Tak da jo bom imela jutri še doma. Ziher je le ziher,

clock-img

14.09.2010, 21:21

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Večer!

Zadnji dan svobodeuser posted image ,jutri bom že delala kot črvek.
Me čaka navsezgodaj zjutraj težko delo,ko bo treba naše male zaspance ob šestih pometat iz postelj in jih spravit v vrtec in šolo...malo se mi smilijo,kaj preveč pa ne,če dobro premislim,sta v vprimerjavi s katerimi drugimi otroki imela kar dolgo mama all inclusiveuser posted image .

Vsem bolančkom še naprej user posted image ,vsem žalostnim in utrujenimuser posted image ,in ogromno pozitivne energije pošiljam v teh čudnih zgodnje-jesenskih dnehuser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

14.09.2010, 21:33

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

14.09.2010, 21:38

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Pri nas nič posebnega...Sem imela mojega cel dan doma...mičkene v varstvu....malo naokoli, opravki, domov pospravit, pa še porihtat kaj je treba, potem sva šla na kosilo, pa malo v šoping....zvečer pa po mičkene k babici...zdaj pa tak večer...male utrujene v sekundi zaspale, jaz pa prilezla malo na netuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

14.09.2010, 21:48

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Botrca kaj pa je bilo z JAnom? Prehlajen?

malo je pokašljeval, pa nahoden je..zdaj je boljši...ga imam ta teden doma

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

14.09.2010, 21:49

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Sami0804 kje si pa ti dobila službo?

clock-img

14.09.2010, 21:50

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Drugače pa z Lijiko bile na posvetovalnici, ima 10450g ter 83 cm je velika. Je bila cepljenja, čeprav je prehlajena user posted image Jo pa nogica tako boli, da niti hodit ne more pa prvič mi je vročino po cepljenju dobila. Tak da jo bom imela jutri še doma. Ziher je le ziher,

bravo Lija user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.09.2010, 21:50

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Čer!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

14.09.2010, 21:54

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Ja,mi pa aktivno popoldan preživeli.Sem čisto hin,sem razmišljala,če bi sploh prišla na RR al bi šla kr spavanac.Pa je prvo prevagalo,zaenkrat!user posted image
Ly,user posted image user posted image user posted image za muco.Mi je kr hudo,ko kaj takega berem.Sploh zdaj še tolko bolj,ko bomo najbrž našo Megico mogli vstran dat.user posted image

Tasa,lepe mere ima Lija.Pa še kup user posted image in user posted image  za obe!

Pa še vsem ostalim en veeeelllliiiikkkk user posted image !

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

14.09.2010, 21:55

clock-img

matcar

pencil-img

25199

No,moj pa je zadnjič primesel metre domov,tiste,ko se lahko otroke meri.In jih je včeraj zmero vse 3. Lea je zrasla za 4 cm in je velika 125 cm,Maks je točno 100 cm in Saš 85 cm.user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil matcar -- 14.9.2010 21:56:08 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

14.09.2010, 21:59

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ly...za mucouser posted image user posted image

clock-img

14.09.2010, 22:01

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ly...za mucouser posted image user posted image

podpis!

clock-img

14.09.2010, 22:01

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

No,moj pa je zadnjič primesel metre domov,tiste,ko se lahko otroke meri.In jih je včeraj zmero vse 3. Lea je zrasla za 4 cm in je velika 125 cm,Maks je točno 100 cm in Saš 85 cm.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ...Maks je visok kot Jan

clock-img

14.09.2010, 22:06

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

user posted image user posted image user posted image Kaj pa Saš? Pa še 18 mesecev nima!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

14.09.2010, 22:09

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Sami,sem ti včeraj pozabla povedat,da sem malo na našo sceno zalutala pri knjigah.Sem ravno prebrala Življenje kot v filmu od Nejke Omahen,bom pa še Silvijo,tudi od nje.Punca dobro piše,vsaj ta knjiga je bila super.Zakaj punca? Stara je namreč komaj 27 let.user posted image

< Sporočilo je popravil matcar -- 14.9.2010 22:10:00 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

14.09.2010, 22:10

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Ne morem več,grem proti postli.
Nočko,se ju3 tipkamo!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

14.09.2010, 22:11

clock-img

botrca

pencil-img

14679

user posted image user posted image user posted image Kaj pa Saš? Pa še 18 mesecev nima!user posted image

niso po jusu user posted image

clock-img

14.09.2010, 22:13

clock-img

matcar

pencil-img

25199

niso po jusu user posted image

To je tak rešeno.Samo za primerjavo.Maks pri 18 mesecih je bil velik 81 cm.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

14.09.2010, 22:15

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Jaz tudi grem počasi, še malo na fb...pa spat.

Nočko user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.09.2010, 22:26

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Sami0804 kje si pa ti dobila službo?

No,ni glih služba,je sezosko delo-obiranje jabolkuser posted image .

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

14.09.2010, 22:30

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Sami,sem ti včeraj pozabla povedat,da sem malo na našo sceno zalutala pri knjigah.Sem ravno prebrala Življenje kot v filmu od Nejke Omahen,bom pa še Silvijo,tudi od nje.Punca dobro piše,vsaj ta knjiga je bila super.Zakaj punca? Stara je namreč komaj 27 let.user posted image

Očitno slo scena razturauser posted image ...glodam Pasti življenja II od Dese Muck...

clock-img

14.09.2010, 22:43

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jaz tud grem...nočka vsemuser posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem