cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Mariborčanke, 13. del

clock-img

15.09.2010, 13:29

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Jaz pa kuham stročji fižol z zabelo.....

počakam mojega, potem pa tak gremo po A in malo v park se igratuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

15.09.2010, 13:48

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Saraya kaj A. ti spi zdaj v vrtcu? Ker lani si hodla po kosilu po njo ali ne?

Jaz pa ne kuham danes nič. Jaz imam za kosilo 2 jabolki+jogurt, Tomaž bo v službi jedo, Lija v vrtcu. Popoldan pa tak gremo na fuzbal v Ruše.

clock-img

15.09.2010, 13:52

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

user posted image user posted image user posted image za vse bolančke! Ta dva dni pa je vreme res fajn toplo. Samo kaj ko bo že ju3 dež in še shladilo se bo full. Redno vas spremljam pišem pa bolj poredko, ker nevem kaj bi sploh napisala.user posted image Lep dan! user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

clock-img

15.09.2010, 14:10

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Grem pa popoldan z Maksom k P,da ga da na preglede in preiskave.user posted image

fajn porihtajtauser posted image user posted image

Upam,da boma.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

15.09.2010, 14:15

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Meni je tudi uspelo vse pospravit,en stroj pa se pere.Počasi se pa grem porihtat,pa po Maksa,pa k P.Pol pa šibama domov po ostale člane familije,pa gremo v nabavo,pa Lea ima danes prvo uro kitare.user posted image
aja,kuhala nisem nič,sem se kr en štok nižje povabla na filano papriko.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

15.09.2010, 14:29

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Šibam po otroke.Se tipkamo zvečer,če bo katera tukaj sploh!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

15.09.2010, 15:01

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Lenči_ saj če ima 6.otroško bolezen in je že pikasta lahko kamot greta ven. Sploh nista več kužni. Tak ga hitro ven, na sonček user posted image

Ewo nas iz terase, Mala je uzivala, zdaj pa že ajča :)

Katy83 pa ja, res me ni blo že dolgo tu gori. Imam bolj malo časa. Maruška je zadnje čase tečka, ker ji zobi nagajajo. Pa tud še nima nobenga. Danes ponoči smo pa tudi mi imeli eno od težjih noči. Zbujala se je na eno uro, pa še zaspat ni mogla prav. Jo je moj mogo nosit user posted image . Poleg tega, da je bolana še jo zobi mučijo, bogica user posted image

clock-img

15.09.2010, 19:52

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čeruser posted image

Utrujena...prehodila dosti.....pa me noge bolijo...
Smo bili v mestnem parku, na igralih, pa na sladoledu...je pasalo, ko je tak fajn toplo..še treba zadnje dni izkoristit pred zimouser posted image

Zdaj pa čakam, da frklje zaspita.......potem pa grem film na popu gledatuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

15.09.2010, 20:09

clock-img

Blueberry

pencil-img

2800

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
Zdaj pa čakam, da frklje zaspita.......potem pa grem film na popu gledatuser posted image

Jaz pa čakam, da bo ura 21h da bodo Gospodinje.user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

clock-img

15.09.2010, 20:57

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Čer!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

15.09.2010, 21:02

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Bila z Maksom pri P in je takoj ga dala v L,da so mu kri vzeli za ščitnico,pa pripravla je kr napotnico za endokrinologa,pa še za logopeda sma dobila,se morama naročit.Tak,da me je kr strah,kaki bojo izvidi.Me bo poklicala.Pol sem šibala domov,pa po ostale člane,da smo šli pa atije na firmo,pol pa kr za voziček gledat,pa nisem nič našla,oz. vse je blo predrago.Pol sem Leo na kitaro peljala in je bila ful zadovoljna,je rekla da je ful fajn.Edino kitaro ji moram novo kupit,ker je ta bolj otroška,je ne gre lepo nastavit,strune mislim.HB,niso drage,drugače bi me kr malo stiskalo zdaj.No,po pa smo šli v Mc Donaldsa,pa domoc in vsi,razen mana in Lee že spijo.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

15.09.2010, 22:03

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

15.09.2010, 22:06

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Saraya kaj A. ti spi zdaj v vrtcu? Ker lani si hodla po kosilu po njo ali ne?

ne spijo v tej skupini.Jo pa puščam, kakor kdaj.....danes je bila celo do pol štirih...ker se ima super tamuser posted image

clock-img

15.09.2010, 22:08

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

Ta dva dni pa je vreme res fajn toplo. Samo kaj ko bo že ju3 dež in še shladilo se bo full.

mi imamo namen it za dva dni v Tolmin med vikendom....pa bo menda dežuser posted image

clock-img

15.09.2010, 22:10

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

vse se šle ajčibajči........grem pospravit, pa malo bratuser posted image

clock-img

16.09.2010, 07:28

clock-img

rina22

pencil-img

3754

jutro user posted image

naša mala se je pa danes nekam hitro zbudla user posted image čakam, da bova šli v trgovino, če bo vreme zdržalo....user posted image

katy, misija bus je uspela user posted image user posted image
ko sem na fb prebrala o tvojih sanjah sem se pa tak nasmejala, da joj user posted image user posted image user posted image

lenči, lepo, da si se oglasilauser posted image upam, da čimprej minejo tegobe z zobki user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

16.09.2010, 09:06

clock-img

Sacherca

pencil-img

1887

Jutrooo

Bo kava jutri dopoldan ali ne?? Če ja,kdaj in kje??

clock-img

16.09.2010, 09:16

clock-img

koala

pencil-img

5539

Jutro!

Jaz sem tudi za kavo jutri!

matcar upam da bodo Maksovi izvidi OK, ampak zakaj pa sta dobila napotnico za logopeda?????

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

16.09.2010, 09:59

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: koala

matcar upam da bodo Maksovi izvidi OK, ampak zakaj pa sta dobila napotnico za logopeda?????

podpis! to tudi mene zanimauser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

16.09.2010, 10:02

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Bo kava jutri dopoldan ali ne?? Če ja,kdaj in kje??

to tudi mene zanima...pa koliko kandidatov bouser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

16.09.2010, 10:06

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Vstala ob 7h, spakirala Jana v vrtec, Marjan je tudi šel že ob 7.30. Kavo spila, zajtrkovala, eno perilo se pere, eno moram pospravit...grem sesat, pa likat. Včeraj sem pa delala ko bik, oprala in posesala oba avta, porihtala okolico okrog hiše, moj je kosil...celi dan je bila akcijauser posted image .

Zmenite se za kavo, mogoče se prikažem user posted image .

clock-img

16.09.2010, 10:21

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

dobro jutro!

Midve sva danes bili že v trgovini. nakuple banane in solato. celo sonček se je pokazal. Zdaj sem pa na preži, ker imam zunaj perilo obešeno, da skočim hitro pobrat, če se bo vlilo. Maruška pa že aja, standardno pod napo v kuhinji v vozeku. Kavico sem si tudi že privoščla.

Rina22 hvala.. tudi jaz upam, da bodo ti zobeki čim prej mimo. Nimam pa nič pametnega za blažit. Sem šla po calgel v lekarno in ga nimajo že od junija baje. user posted image nihče ne ve zakaj.. ali je dobavitelj al proizvajalec zasračkal.. vglavnem, neki drugega sva dobile, ki pa tak nič kaj ne pomaga. Je pa propolis noter in še nekaj. ne spomnim se kaj.

Ima katera izkušnje s homeopatskimi globulami iz avstrije?? To bi naj pomagalo. Samo v avstrijo it.. user posted image , se mi ne da najbolj.

clock-img

16.09.2010, 10:27

clock-img

koala

pencil-img

5539

Lenči kaj pa dentinox iz Mullerja? Mojemu je bolj pomagal kot calgel.

Z grnulami pa nimam izkušenj, jih nisva uporabljala.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

16.09.2010, 10:50

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

Jaz sem bila nedolgo nazaj v mulerju... sem iskala ta dentinox (ker ga kupujem vsake tolko, pa na zalogo torej kake 3 tubice)in so mi rekli da ga nimajo več in da ga ne bo!!!

nam je pomagal!

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

16.09.2010, 10:51

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Lenči kaj pa dentinox iz Mullerja? Mojemu je bolj pomagal kot calgel.

Z grnulami pa nimam izkušenj, jih nisva uporabljala.

oo super. Hvala koala, bom kr danes šibala kupit. Upam, da bojo meli!! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem