writing-img

RE: Mariborčanke, 13. del

clock-img

03.10.2010, 22:26

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

matcar...boš ene petnajst do devetih tam...če se dobimo?

Jap

okodoki..matiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

03.10.2010, 22:35

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Kaj zdaj za jutri? user posted image

ja ne vem...jaz pridemuser posted image ....

Jaz tudi,pa Ly me je klicala in tudi pride.Pa Koala pa Tortica.

jaz tudi pridem user posted image , je Jan čist ok, nič ni bruhal in gre jutri v vrtec...če pa bo ponoči kaj pa vam zjutraj povem..

< Sporočilo je popravil botrca -- 3.10.2010 22:39:36 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

03.10.2010, 22:39

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Bo samo M od otrok?...upam da bo pridna....user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

03.10.2010, 22:39

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kaj zdaj za jutri? user posted image

ja ne vem...jaz pridemuser posted image ....

Jaz tudi,pa Ly me je klicala in tudi pride.Pa Koala pa Tortica.

jaz tudi pridem user posted image , je Jan čist ok, nič ni bruhal in gre jutri v vrtec...če pa bo ponoči kaj pa vam zjutraj povem..

user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

03.10.2010, 22:40

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Nič,grem spat počasi.Se ju3 tipkamo!

Lahko nočko!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

03.10.2010, 22:41

clock-img

botrca

pencil-img

14679

ja kam pa jutri pridemo? Ni blo govora o tem, da greste k Botrci? Pa ni Botrca govorila, da je J bolan? user posted image user posted image user posted image Nič mi ni jasnouser posted image

Rekla je,da bo vidla,kak bo danes,ker je včeraj nekaj bruhal.Ja,rekla je,da da če bo doma,da naj k njej pridemo.Drugače pa drži za Astorio.

thanks, vsaj ena me posluša user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

03.10.2010, 22:41

clock-img

botrca

pencil-img

14679

nočko user posted image

clock-img

03.10.2010, 22:42

clock-img

botrca

pencil-img

14679

mislim, da ja user posted image

clock-img

03.10.2010, 22:45

clock-img

katy83

pencil-img

6488

ja kam pa jutri pridemo? Ni blo govora o tem, da greste k Botrci? Pa ni Botrca govorila, da je J bolan? user posted image user posted image user posted image Nič mi ni jasnouser posted image

Rekla je,da bo vidla,kak bo danes,ker je včeraj nekaj bruhal.Ja,rekla je,da da če bo doma,da naj k njej pridemo.Drugače pa drži za Astorio.

thanks, vsaj ena me posluša user posted image

saj sem jaz tudi "poslušala", samo mi ni blo jasno, ker se nisi nič javilauser posted image

clock-img

03.10.2010, 22:45

clock-img

katy83

pencil-img

6488

mislim, da ja user posted image

Timotej pride z manouser posted image

clock-img

03.10.2010, 22:46

clock-img

katy83

pencil-img

6488

nočko

clock-img

clock-img

botrca

pencil-img

14679

saj sem jaz tudi "poslušala", samo mi ni blo jasno, ker se nisi nič javilauser posted image

pridna, sedi 5 user posted image

clock-img

clock-img

katy83

pencil-img

6488

itak da bo pridnauser posted image

clock-img

03.10.2010, 22:47

clock-img

katy83

pencil-img

6488

pridna, sedi 5 user posted image

user posted image

clock-img

03.10.2010, 22:48

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Jaz tudi grem, se tuširat z mojim user posted image in zmrzovalnik čistit, pa buci-buci...pa tako naprej...user posted image  user posted image  user posted image .

Nočko babike, se vidimo jutri user posted image .

clock-img

03.10.2010, 22:49

clock-img

katy83

pencil-img

6488

Jaz tudi grem, se tuširat z mojim user posted image in zmrzovalnik čistit, pa buci-buci...pa tako naprej...user posted image  user posted image  user posted image .

Nočko babike, se vidimo jutri user posted image .

opa, opauser posted image user posted image user posted image
lahko noč

clock-img

03.10.2010, 22:53

clock-img

katy83

pencil-img

6488

grem jaz tudi.
Se po vsej verjetnosti jutri vidimo. user posted image

lahko noč

clock-img

03.10.2010, 23:15

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

nočko tudi od meneuser posted image

clock-img

04.10.2010, 09:53

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Pa da nebi deža ki priklicale, ko tak vestno klepetate na kavici !!

clock-img

04.10.2010, 10:26

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Pa da nebi deža ki priklicale, ko tak vestno klepetate na kavici !!

user posted image

clock-img

04.10.2010, 10:59

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Evo mene,že doma,sem še bla pri mojih doli malo.

Zadela TERNO v Sl.Novicah!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer ni avto pado,bomo pa imeli ozimnico.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

04.10.2010, 12:03

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

danuser posted image

Jaz tudi doma, sem voziček doma odložila in smo še v Lidl šibali, seveda komaj še kaj dobila......kupila dvojne nogavičke, so super material...samo sem itak prevelike vzela...ni pa mi nazaj za hodit menjavatuser posted image

Tak da sedaj malo na izi...družinsko lenarimo in kavica..pa to, potem pa tak gre moj spet nalagat, midve pa po A popoldne.....

Za kostaje se zmente, meni je v bistvu vseeno, ta vikend sicer ne morem...v petek bi se dalo....pa 12. ne morem, ker smo na vikendu na kost. pikniku......fajn bi bilo čimprej, dokler še ni snegauser posted image

clock-img

04.10.2010, 12:04

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Aja... pa Lilo sem vidla na kasi...mi je kasirala...ampak me tak ni prepoznala.....user posted image

clock-img

04.10.2010, 12:28

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Dan,

jaz sem šla še v spar pa domov. Zdaj pa letim na borzo. papauser posted image

clock-img

04.10.2010, 17:51

clock-img

katy83

pencil-img

6488

pozdravček punce. user posted image

Na začetku naj povem, da je naš fant zdraaaaaaaav. user posted image Je sploh kdo dvomil?user posted image Hvala vam za pesti, pikepoke in lepe besede. user posted image
Glede glavice je tako, da je zdravnica rekla, da ja, ima veliko glavico, ampak je cel nabiti. Tak da sploh ni panike. user posted image in potem: user posted image user posted image user posted image Meni se cel dan že smeje. user posted image Dala ga je na mizo, pa tako veliko ogledalo je tam in Timotej je dobesedno raztural. Plazo se je tak do tistega ogledala, da sem mislila, da bo poletel. user posted image Še zdravnica ni mogla verjet, se mi zdi, da je še ona skakala od navdušenja. user posted image In pol se je naš fant postavil še na vse 4. user posted image To je blo prvič in ni bilo za dolgo, ampak pokazal je vse kaj zna. user posted image Mamin sinko. user posted image Skratka zdravnica naju je potem vprašala zakaj sploh hodiva k njej na razvojno, pa sva rekla, da je nedonošen, pa ona nama nazaj: Torej on pri 5.5 mesecih (korigirano) že tak plazi. Pa on je razvojno in vizualnouser posted image na stopnji 8-mesečnega otroka. user posted image user posted image user posted image user posted image No, pa imam spet malo večjo rituser posted image , pa slabo vest, ker sem spet poslušala onega user posted image na moji levi rami in ne onega user posted image na moji desni.
Je rekla, da nam ni treba več hodit, ampak da naj vseeno pridemo, ko bo Timotej shodo. Pa se je moj dragi hecal, pa rekel, torej se vidimo čez 3 mesece, pa je rekla, ja tu nekje. user posted image user posted image user posted image user posted image   Aja, pa pohvaljena sem bla, ker pravilno handling izvajam. user posted image

se zvečer še kaj oglasim
je pasala danes pijačka z vamiuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem