writing-img

RE: Mariborčanke, 13. del

clock-img

19.08.2010, 15:27

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Ly...kaj jke že kak razpis na vratih rdečega vrtca?user posted image

Ve ste bolj v tem.. Če npr. hočeš, da gre otrok v vrtec npr. marca, kdaj moraš dat vlogo?

Jaz tudi še nimam zrihtanega vrteca. Pa tudi bi rabla od marca naprej. V enem vrtecu nismo bli sprejeti. Vlogo sem pa dala takrat, ko je bil razpis. Aprila oz. maja. Zdaj bom pa po drugih vrtecih spraševala pa gnjavla, kaj te čem druga?!

Kak je s tem, če dam vlogo v več vrtecev? Ali morem dat posebej in čakat na odgovor in potem šele dat v drug vrtec?

Ne,mislim,da lahko daš istočasno v več vrtcov.saj tam,ko boš dobila,ostaneš.Drugje pa poveš,da si bila pač v drugem sprejeta oz. otrok in da odstopiš mesto drugim.user posted image

hmm.. no sprašujem zato, ker je bilo na tisti vlogi, ki sem jo dala že za en vrtec napisano, da se strinjam oz. podpisujem, da nisem dala vloge v noben drug vrtec! Malo mi je to blo user posted image , ampak ne vem pa, kako je v praksi, če lahko kljub temu, da kao ne bi smela?!

user posted image Če pa sem jaz za Saš-a v vlogi 3 vrtece napisala,pa ni blo nič narobe.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

19.08.2010, 15:29

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Nič,se grem porihtat pa na šiht.Lep dan vsem! Se tipkamo zvečer!

Pa-pa!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

19.08.2010, 15:29

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Ker bo komaj aprila star 2 leti.In mora zdaj eno leto hodit v drugi vrtec,ker v tem ni jaslic oz. 1.starostne skupine.Tako,da bo komaj naslednjo leto hodo v naš vrtec.Mi smo namreč zraven vrtca doma.

Ojej,to pa je nerodno...bo pa drugo leto boljšeuser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

19.08.2010, 15:34

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

[/quote] user posted image Če pa sem jaz za Saš-a v vlogi 3 vrtece napisala,pa ni blo nič narobe.
[/quote]

eh, te pa tak super user posted image . Hvala!

clock-img

19.08.2010, 15:38

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Ker bo komaj aprila star 2 leti.In mora zdaj eno leto hodit v drugi vrtec,ker v tem ni jaslic oz. 1.starostne skupine.Tako,da bo komaj naslednjo leto hodo v naš vrtec.Mi smo namreč zraven vrtca doma.

Ojej,to pa je nerodno...bo pa drugo leto boljšeuser posted image

aja, hmm.. potem morem pa bit še na to pozorna, da nekateri nimajo jasli user posted image

clock-img

19.08.2010, 15:45

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

nič stari pride sedaj in gremo jest...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

19.08.2010, 15:46

clock-img

katy83

pencil-img

6488

dan

midva s T imava danes lenuharjenje na sporeduuser posted image
Spala sva do 9.30, pa sva šla ob 13.uri spet spat, pa sva spala 2 uriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Včasih paše malo. Zdaj bova pa šla malo kravice past. user posted image

Vidim, da imate debato o vrtcih. Midva sva se v našem vrtcu pozanimala in so mi rekli naj pridem februarja in če bo prosto bo marca dobil vrtec, če ne pa potem septembra. Ampak ga bom še prijavila v ta vrtec kjer živimo, ker tja kjer sva prijavljena ga je malo za daleč vozit. user posted image Upam, da ga tu dobimo. Madonca sem zabluzla. user posted image user posted image user posted image Sploh veste kaj hočem povedat?
bo treba malo na luft, da se možgani spreluftajo. user posted image

clock-img

19.08.2010, 15:48

clock-img

katy83

pencil-img

6488

aja, kaj ve katera po kolikem času in kako se pokažejo znaki alergije na gluten? Mi smo ga namreč začeli uvajat po navodilih P, ampak to sem pozabla vprašatuser posted image

clock-img

19.08.2010, 15:49

clock-img

katy83

pencil-img

6488

dober tek

clock-img

19.08.2010, 15:55

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

dober tek

podpis

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

19.08.2010, 16:03

clock-img

rina22

pencil-img

3754

mama pravi tak: v jaslicah so do 3. leta, če pa so prej brez plenic, pa če je v večji skupini prostor, lahko grejo v večjo skupino. če pa 3 leta dopolnijo med šolskim letom, ne menjajo skupine med letom, ampak počakajo na september, pa pol grejo v večjo skupino. tak je vsaj v njihovem vrtcuuser posted image

hvalauser posted image

malenkost user posted image če mam možnost vprašat, zakaj ne bi? user posted image sicer majo kolko vidim v vrtcih drugače.. ne vem, tak daleč se še nisem zanimala kak pa kaj je s tem v mb.. me je kar strah, ko bo prišel dan, ko bo šla v vrtec...

clock-img

19.08.2010, 16:05

clock-img

rina22

pencil-img

3754

katy, fajn, da uživata user posted image tudi jaz grem zdaj, ker je končno zaspala, pa nimam pojma, kak dolgo bo..
glede glutena pa na žalost ne vem.. nismo bili na nič do zdaj (hvala bogu - trkaaam) alergični..

clock-img

19.08.2010, 16:05

clock-img

rina22

pencil-img

3754

aja, ko me je ravno katy spomnila.. če nimam stalnega bivališča v mb (mam samo začasnega), majo vsi drugi prednost pred mano za vpis v vrtec, ne?

clock-img

19.08.2010, 16:15

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

dober tek! user posted image

clock-img

19.08.2010, 16:18

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

dober tek!

clock-img

19.08.2010, 16:18

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

aja, ko me je ravno katy spomnila.. če nimam stalnega bivališča v mb (mam samo začasnega), majo vsi drugi prednost pred mano za vpis v vrtec, ne?

ja

clock-img

19.08.2010, 16:21

clock-img

rina22

pencil-img

3754

ja

kuluser posted image user posted image

clock-img

19.08.2010, 16:29

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

evo, zdaj sem si pa enga radlera privoščla, za žejo user posted image Samo, kak je pa ta unionov grapefruit dober!

clock-img

19.08.2010, 16:42

clock-img

katy83

pencil-img

6488

evo, zdaj sem si pa enga radlera privoščla, za žejo user posted image Samo, kak je pa ta unionov grapefruit dober!

user posted image user posted image user posted image res je full dober
še maš kakega? pridem do tebe. user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.08.2010, 16:44

clock-img

katy83

pencil-img

6488

ja

kuluser posted image user posted image

kaj otrok ima tudi drugje?
aja, kje pa, če ni skrivnost? pa, jooooooooooooj, kak sem jaz radovedna, nouser posted image

clock-img

19.08.2010, 16:50

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

še maš kakega? pridem do tebe. user posted image user posted image user posted image

ni panike, ti samo pridi. 2 sta še v hladilniku, ravno prave temparature! user posted image

clock-img

19.08.2010, 17:29

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Mamice, katere imate punčke.

Imam CICIBAN copatke št. 20 nošene samo 1-krat za 4 ure ko je bila v vrtcu. Praktično kot novi.

clock-img

19.08.2010, 17:33

clock-img

katy83

pencil-img

6488

ni panike, ti samo pridi. 2 sta še v hladilniku, ravno prave temparature! user posted image

joj, kake lušte mi delašuser posted image
Se bova drugič zmenle pa pridem. user posted image

clock-img

19.08.2010, 17:38

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

okej! Že komaj čakam user posted image

joj, kake lušte mi delašuser posted image
Se bova drugič zmenle pa pridem. user posted image

clock-img

19.08.2010, 17:44

clock-img

rina22

pencil-img

3754

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Mamice, katere imate punčke.

Imam CICIBAN copatke št. 20 nošene samo 1-krat za 4 ure ko je bila v vrtcu. Praktično kot novi.

tasa, jaz bi prosila.....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem