writing-img

RE: Mariborčanke, 13. del

clock-img

31.08.2010, 11:52

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

dan.

S Timotejem sva spala do 9.15, sicer se je že ob 8-ih zbudil, ampak sta ga flaška in mamin objem prepričala, da je še malo zaspal. user posted image Ati je priden, je šel v nabavo za morje (sva hotla skup it, ampak še mam jaz malo za pospravit doma, pa kaj še pripravit) tak da je sam šel. user posted image
Po vsej verjetnosti bomo imeli pc zraven, tak da iz Izole se vam kaj javim.user posted image

Evo, ati prišel.
Se zvečer slišimo. user posted image

a imaš prenosni internet? Ja pol pa tak ni dileme, da ga ne bi zravn vzelauser posted image ..

Upam, da boste imeli solidno vremeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

31.08.2010, 11:53

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Aja..katy...pa če boste kaj zunaj jedli..je kar poceni....))))user posted image ...slov.obala mislim))

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

31.08.2010, 11:54

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jaz pa sem mičkene spokala..pa fotokopirat sem šla..zdaj sem se nazajtrkovala( komaj )user posted image ...zunaj tak mraz, da bo treba počasi zimska oblačila pripravituser posted image

clock-img

31.08.2010, 11:58

clock-img

rina22

pencil-img

3754

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

ja, ker je to pa le NUJNO POTREBNA DOBRINA ZA ŽIVLJENJE. oh my god user posted image

ja itak dauser posted image

tega raje nem komentirala..

clock-img

31.08.2010, 11:59

clock-img

rina22

pencil-img

3754

katy, uživajte na morju user posted image user posted image

clock-img

31.08.2010, 12:11

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ja, ker je to pa le NUJNO POTREBNA DOBRINA ZA ŽIVLJENJE. oh my god user posted image

ja itak dauser posted image

tega raje nem komentirala..

user posted image

clock-img

31.08.2010, 12:13

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jaz pa sem zgubila odločbo od otroškega dodatka...Zdaj pa ne vem..kdaj mi potečeuser posted image ..A maj dam vlogo..vseeno?

clock-img

31.08.2010, 12:42

clock-img

rina22

pencil-img

3754

jaz pa sem zgubila odločbo od otroškega dodatka...Zdaj pa ne vem..kdaj mi potečeuser posted image ..A maj dam vlogo..vseeno?

a ti ne preteče tisti mesec,ko ma otrok rd? tak da moraš dat tisti mesec pred rd otroka. vseeno raje nesi tja vlogo, pa ti bo pol ona rekla, če je prezgodaj ali lahko že oddaš

< Sporočilo je popravil rina22 -- 31.8.2010 12:44:06 >

clock-img

31.08.2010, 12:45

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

a ti ne preteče tisti mesec,ko ma otrok rd? tak da moraš dat tisti mesec pred rd otroka. vseeno raje nesi tja vlogo, pa ti bo pol ona rekla, če je prezgodaj ali lahko že oddaš

ker za obe vlagam skupaj..in A je imela maja rd...M pa par dni nazajuser posted image ..Ja saj ni blem..samo tam je osebje skrajno neprijazno, zatouser posted image

clock-img

31.08.2010, 12:53

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

ker za obe vlagam skupaj..in A je imela maja rd...M pa par dni nazajuser posted image ..Ja saj ni blem..samo tam je osebje skrajno neprijazno, zatouser posted image

Glede na to,da je M. mlajša,bi bilo logično,da ti poteče ob njenem rd,razen,če nisi vlagala posebej vloge,ko je A. šla v vrtec...premisli.
V vsakem primeru pa je skrajni časuser posted image

< Sporočilo je popravil sami0804 -- 31.8.2010 12:54:40 >

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

31.08.2010, 13:01

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

hvala na odgovorih...bom izpolnila in nesla tjauser posted image

nekaj še mi rečite...tiste ki ste na zavodu.....kje preko neta iščete prosta delovna mesta glede na izobrazbo?..user posted image

clock-img

31.08.2010, 13:08

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Sicer sem na zavodu,kar se pa iskanja dela tiče,pa še ne morem nič rečt,ker čakam najprej,da se pogovorim s svetovalko kako in kaj...
Drugače pa verjetno na spletni strani zavoda,lahko pa še verjetno preko drugih strani iščeš.

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

clock-img

31.08.2010, 14:59

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Katy...sem gledala malo vremensko napoveduser posted image

Slovenska obala sreda 23C, četrtek 26C, petek26C, sobota 26C

V Umagu pa zaenkrat tudi okoli 25 stopinjuser posted image

zgleda kar solidno, glede na vremeuser posted image

clock-img

31.08.2010, 15:04

clock-img

katy83

pencil-img

6488

Katy...sem gledala malo vremensko napoveduser posted image

Slovenska obala sreda 23C, četrtek 26C, petek26C, sobota 26C

V Umagu pa zaenkrat tudi okoli 25 stopinjuser posted image

zgleda kar solidno, glede na vremeuser posted image

hvala ti. user posted image

je moj že tudi gledal, pa sva se kar sprijaznila. Ma saj če je 25 je že ok. user posted image Ok, jaz bi bla zadovoljna tam z 33, ampak bo to tudi ok. za malega je že boljše tak. user posted image

clock-img

31.08.2010, 15:05

clock-img

katy83

pencil-img

6488

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

dan.

S Timotejem sva spala do 9.15, sicer se je že ob 8-ih zbudil, ampak sta ga flaška in mamin objem prepričala, da je še malo zaspal. user posted image Ati je priden, je šel v nabavo za morje (sva hotla skup it, ampak še mam jaz malo za pospravit doma, pa kaj še pripravit) tak da je sam šel. user posted image
Po vsej verjetnosti bomo imeli pc zraven, tak da iz Izole se vam kaj javim.user posted image

Evo, ati prišel.
Se zvečer slišimo. user posted image

a imaš prenosni internet? Ja pol pa tak ni dileme, da ga ne bi zravn vzelauser posted image ..

Upam, da boste imeli solidno vremeuser posted image

ja, imamo instant net, ja, tak da gre z nami. user posted image

clock-img

31.08.2010, 16:34

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

jaz pa sem papire rihtala, pa omare pospravljala...Moj malo počiva,  trenutno pa kuham kosilo ( restan krompir, zelena solata in panirana mozarella)user posted image

clock-img

31.08.2010, 20:31

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čer....

samo jaz tu strašim danesuser posted image

clock-img

31.08.2010, 20:37

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Aja matcar...vsebina filma( bi skoraj pozabla)

pripoveduje o mladi mamici,ki je med vojno, ki je bila v BIH igubila hčerko, oz so ji jo vzeli in jo dali v posvojitev. Ta mamica kasneje živi v Ameriki in seveda misli, da je njena hčerka mrtva(takrat stara komaj 2-3 leta)..začne poizvedovat in na osnovi določenih okoliščin ugotovi, da je živa....Odpravi se v Nemčijo, kjer bi naj dekle živelo(sedaj že 12-letno) in jo tudi najde.......

Tako...potem pa sem zaspala, v upanju, da si bom film dol potegnila in preostanek pogledala, vendar ga nikjer ne najdemuser posted image , pa tud v Koloseju ga niuser posted image ....me full zanima konec....

clock-img

31.08.2010, 20:40

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

danes sva šla v ta novi Tuš na tržnici..Zgleda kot Planet Tuš, samo še niso vse trgovine odprte....gužve ni...robe dost...ampak prodajalci...Je na kasi moj rekel temu tipu naj mu še da ene modre west..in ga je prodajalec prosil...naj mu pomaga cigarete poiskat, ker se na to on ne spozna....tak da je na koncu moj roko stegnil gor in si škatlico vzeluser posted image ...aleluja...to pa je naš sistem..ko vsak trotl lahko že vsepovsod delauser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 31.8.2010 20:42:35 >

clock-img

31.08.2010, 20:41

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Tak..pa je prišel zobar do mene...če se mu že jaz izogibam tri meseceuser posted image ...danes me je v kaslcu čakalo vabilu, da naj se tam oglasim....user posted image user posted image ...da mi zob porihtajouser posted image

clock-img

31.08.2010, 20:42

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

nič...dovoj samogovorov.....pičim spospravit, ob devetih pa je en dober film na popuuser posted image

clock-img

31.08.2010, 20:54

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

"ova"...oz. obe ga pa trosita na ovem foromu....Ma saj ne more človek, da ne bi nič napisaluser posted image

clock-img

31.08.2010, 21:35

clock-img

petea

pencil-img

5336

clock-img

31.08.2010, 21:51

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Čer!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

31.08.2010, 21:52

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Saraya,hvala za vsebino.Samo ni to to,kar sem mislila.Po vsebini sodeč,pa ni švoh film bil.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem