Jutro!
Nisem mogla spat do treh... Sem pa bila produktivna in vsake pol ure sla na wc, sem po moje spustila 2l vode v par urah
. Pol je pa zmanjkalo TV programa... Ja pa spet sem imela zvecer lazne popadke, so ze kar stalnica. Upam da se bom na ta racun vsaj hitreje odpirala. Zdej je magnezij ze obvezen pred spanjem, sicer bi me zvijalo celo noc... Jutri zacnem porodnisko
. Moram preverit, ce me ze rabijo v sluzbi, sem zamenjala termin porodniske s sluzbo za en teden. Cez 14 dni je pa ze prazna luna, ce ne rodim takrat, potem komot pocakam do PDPja.
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy
a mi lahko katera pomaga kako naj si oblažim bolečine v križu oz. me cel hrbt boli od vrata do riti in ne morm ne lezat ne sedet ne stat
se bojim da bom selo noč spet pokon zaradi bolečin.
Prosi dragega, da te zmasira. Pa pred spanjem vzemi ksno tableto proti bolecinam, mogoc bo prijela.
sasadejan ne poznam bolecine, ki si jo opisala, razen kot zgago. Zgaga mene obicajno ne pece, se mi samo spahuje, ce je pa zelo huda, pa tudi zazge.
anju 
popolnoma razumem tvoje razocaranje zaradi vozicka in zaradi odnosa... Res upam, da se bo izprsil in ti zrihtal vozicek kakor ve in zna.
Tole sem se dolzna od prejsnjega tedna:
anju in missD