IZVIRNO SPOROČILO: anju
Pokora kje si pa bla tolko časa??
Ma s tamalim sva se mojčkala, potem sem se pa z njim prekladala. A si mislila da sem tudi jaz spala cel dan? No saj bi, sam me je mali premislil

za voziček. Zdaj pa tvojga sploh ne zraven spustit!!! A sta se kej pogovorila?
MalaNeli, da ne bi slučajno poslušala G in nekaj hujšala. Sej boš po porodu imela čas za to. Sploh pa 14kg sploh ni tako veliko!!!
Alica, v P dobiš tiste plastične natikače in če te ne motijo imaš lahko kar njihove. Meni osebno se mal gravžajo, tako da imam raje sebe zraven.
Kar se tiče pralnih pleničk, ti svetujem da najprej probaš predno jih prav veliko nabaviš. Moja prijateljica je bila odločena da jih bo uporabljala, pa se je potem premislila...
Tinaaleks, no vsaj en približen datum maš. A pol greš v sredo še h svojemu G, al že v PO? Mogoče te pa ne špika od pregleda
Mi2 z malim sva bila pri P. Mu je vzela bris in kri je dal, pa pravi da je kot kaže neka virozica in da naj bova malo izolirana, da še jaz kaj ne fašem. Le kako se naj izoliram od bolnega otroka, ki me sam išče da bi se stiskal

Ga pa danes še vedno kar lepo kuha. Upam da bo jutri bolje. Pa ravno ta teden je teden otroka, ko bo v vrtcu vse živo dogajalo...