IZVIRNO SPOROČILO: polmaja
Oooo majabar, kakšno nobel ime!
to

polmaja, nobel je pravi izraz. vse čestitke avtorjema imena!
majabar kako je s trebuščkom?

za tekmo.
polmaja dobra si! maš ene volje v sebi

mamo si zgubila, dragi pluje, skačeš v 7m nosečnosti s tečnimi turisti po skurjeni Moskvi... mislim uau! res, pa kaj če jočeš sem pa tja
Najki pazi se imaš preveč nerodnosti v tej nosečnosti, da ne bo kaj narobe

fino da je mali boljše.
flaške ne bom kupila niti mleka niti dude ne, čeprav je duda mende prvi mesec, če jo otrok hoče, zelo koristna, ker jih sesanje pomirja. samo sem pripravljena malo tudi duda bit kar jaz. če pa kaj ne bo šlo, bom videla v porodnišnici, na poti domov lahko v lekarni vzamem vse, ali mojega pošljem. res ne bom delala zaloge za ziher. bom pa čaj za dojenje.
danes sem kupila 1. stvar za

zimsko vrečko za lupinico. je bil zadnji kos od maxi cosi v BC znižana za 30% iz 50€ na 35€. notri je bombažna, kapučka se zategne, z zadrgo se sname gornji del, tako da lahko imaš spodnji del kar kot podlogo v lupinici... sem naju že videla novembra na prvem pregledu pri pediatru
sem vrgla eno oko še na bodije - presenetlo me je kako so miceni
pa nkd sem odkrila samo mi tista vrečka ni všeč, zelo je tanka za našo burjo.
in copate za v vrtec sem kupla mulčku. mi prodajalka sploh ni pokazala punčkastih barv, pa sploh nisem povedala da je za sina

si nas je zapomnila verjetno. tako da smo mi odrasli tisti ki določamo komu gre kaka barva. škoda, lahko bi vprašala za rdeče, ma sem se nate Pokora spomnila na poti domov. malemu bi ble rdeče boljš.
kje kupujete copate, te cicibanke so res drage.
3 letnici sem kupila Mehurčke od Župančiča. upam da nisem zgrešila, se mi zdi da se večina nas s prijetnini občutki spomni njegovih pesmic. in rdeč dežniček, tak prozorno rdeč in zelo globok, bi ga imela še jaz

pa upam da bosta hči in mama zadovoljni. za mamo sicer nisem nič (pa je pred mesecem praznovala 30) jo bom pa fejst stisnla in do novega leta premislila o enem lepem presenečenju zanjo (imate idejo?

)...
< Sporočilo je popravil anju -- 19.8.2010 22:15:24 >