Dan!
Sem malega spakirala v Lj. Se je moja mat celo tako potrudila da je ponj prišla.
Ne morem verjet kako je folk predrzen!!!!! Pri nas v službi nimamo kje parkirati. Meni je pa mož, ki dela v sosednji zgradbi zrihtal parking. Imam tako rampico, da jo zaprem za sabo, ko grem iz parkinga. Danes mi pa sodelavka ki parkira zraven (ima veze pri meni) pošlje sms da če sem jaz zanalašč rampico spustila. Itak da nisem. Je nekdo očitno prežagal mojo ključavnico oz. zatič in si prisvojil moj parking
Sem tako jezna
Sej zdej bo šel moj možek v akcijo, sam čist nepotrebno delo in stroški!!!! Folk je res neverjeten!!!!
IZVIRNO SPOROČILO: jana84
Oni stavkajo ker imajo "premajhne plače", tisti ki so pa pri njih prijavljeni jih pa SPLOH NIMAJO IN NE STAVKAJO!!!!
Jana narobe! Še huje, stavkajo zato ker so jim plače zamrznili! Tiamo tukaj se žal ne strinjam s tabo. Meni tudi na primer niso plače uskladil z rastjo življ. stroškov že od kar sem podpisala pogodbo - in tudi ostali večini ki delamo v privat sektorju, pa noben tut pomisli ne da bi štrajkal... Zakaj? Zato ker si ne upamo! Pa delam ravno tako za 700€. Tiamo sicer ne vem kako se dela pri vas, samo vem da na naši občini so stalno kavice, malice in podobno. Pa tega ne govorim na pamet - moj mož je delal tam in ko je šel v privat sektor, v istem delovnem času naredi več kot enkrat več...
2ursae jaz teh tetra majčk sploh nimam, imam pa polno takih bombažnih majčk na preklop. Samo če se sedaj res ne povija na širiko, pol mi u bistvu sploh ne pridejo prav, ker je otrok skos ves odbasan...
Roberta se strinjam s tabo glede rahitisa - poznam primer ko je imel otrok v današnjih časih probleme s tem... Mi bomo začeli kar z AD3, če bojo pa problemi, te bom pa prosila za ime teh Austrijskih. Sem pa jaz pri sinu zelooo počasi uvajala kapljice - najprej eno in cel teden tako, potem dve cel teden dokler nisva prišla do prave doze. Moram reči da mu niso povzročale nobenih dodatnih krčev...
Pa dobr kaj je to dones?? Tale post pišem že ene dve uri. Skos neki telefoni, vsi bi mi neki prodal - ne gospa, to je samo informativne narave. Japaja!
Danes je res en čuden, tečen dan!
Mamamajča si kaj boljše volje? Če ne, greva lahko skupaj streljat - moji pogledi bi danes po mojem kar ubijali.
Drugače je pa mali bolje, zjutraj ni bilo več vročine. Bomo videli zvečer. Ti pa tudi upam da boš zvečer "spucana" in da je bilo to to od tvoje virozice!!!
Janaja, če gre za res se drži!