IZVIRNO SPOROČILO: orhideja80
Roberta69 - kaj si pa jedla namesto svežega sadja? Ker jaz sem tudi povsem odvisna od svežega sadja in mi je kar groza, ko pomislim, da v času dojenja to odpade.
Meni je bil to totalen šok, ker jaz drugače 99,5 % dni na leto jem dopoldne do kosila izključno sadje, pa velikokrat ga jem še zvečer, skratka, pojem ga kar zajetno količino

. Ker so me toliko strašili, da surovega sadja in zelenjave raje ne oz. v micenih količinah, sem se tega kar držala in ne morem vedeti, ali je to pomagalo ali ne, ampak moj sonček res nikoli ni imel krčev, kar je bilo super. Jaz sem potem pojedla ogromne količine kompota in okrog 10 banan na dan

, ti povem, da se mi je po njih že obračalo, pa jih že tako in tako nimam ne vem kako rada. Saj drugače pravijo, da je "najbolje" vsega po malo - saj meni je drugače logično, da je čisto mimo, da bi surovo sadje in zelenjavo čisto izločil z jedilnika, ker ima toliko koristnih snovi, ampak se spomnim, ko so mi kolegice govorile: "Joj, danes sem pa pojedla malo surovih bučk ali popila sveže stisnjen sok ali pojedla malce solatke, itd. in je imel otroček ful hude krčke"... skratka, jaz ne poznam nobene, ki bi ji šlo skozi brez krčev, so pa vse jedle surovo sadje in zelenjavo

. Ma, kaj pa vem, jaz se bom vsaj prvi mesec spet vzdržala, potem pa do treh mesecev po malo in upam, da bo delovalo.
Mene tudi zanima, kako je s
plačilom partnerja pri porodu v LJ 
.