IZVIRNO SPOROČILO: samantka
Hejla!
Ko že ravno o porodih. A ve katera, če je epiduralno v mb porodnišnici potrebno plačat? Če ja, koliko stane?
Sicer pa mene tudi že stiska, po drugi strani pa komaj čakam.
Lp
Ea v Mb porodnišnici ni treba plačat. Se pa zna zgodit, da bodo s 1. septembrom ukinili 24. urno pripravljenost za EA ...
Mene pa
poroda (zaenkrat še) ni strah. Po pravici povedano nimam niti kaj dost časa o tem za razmišljat in poleg tega še druge skrbi (ati,...

). Imam neko predstavo in želje, kako bi se naj vse skup odvijalo, pa tud prepričanje, da se popadkov ne smeš bat, ampak jih moraš pozitivno sprejet, saj si z vsakim

malo bliže...
Vidim, da ste že ene opravile s službo... Mene pa še čakata dva tedna pol pa porodniška

.
Danes sem se pa prav prestrašila, saj me je nenadoma začelo zlo zbadat desno pod trebuhom (predvidevam, da jajčnik), tako, da niti več prav hodit nisem mogla. Po 200m sva se tako z mojim

morala odpravit nazaj domov in res sem komaj prišla...Moj si je seveda delal grozne skrbi in me takoj hotel naložit in peljat v bolnico. Komaj sem ga prepričala in mu obljubila, da bom počivala... Zdaj po počitku je že veliko bolje, samo vseeno ostanejo skrbi, sploh ker še do zdaj ni bilo nikakršnih problemov v

in sem se fenomenalno počutla...

A se je kateri zgodilo kaj podobnega?