hvala punce, bom javila.
lija30, jaz imam rok 4.10., sam verjetno bo prej. in ker ne smem nic delat in se naprezat, sem se lotila te torbe. da je v omari pripravljena in caka. ena misel manj. drugace pa je dovolj kak teden pred rokom. noter ni nic posebnega: paket vir80, modrc za dojenje, robcki, zobna scetka, milo-sampon, elastike za lase, gumasti copati, nastavki za dojenje, blazinice za dojenje, kopija porocnega lista. materinsko, zdravstveno in mobitel pa imam itak stalno s sabo.
Pokora, iste obcutke krivde sem imela vceraj, ko sem pustila male v vrtcu. vecji je stekel noter in se z drugimi fantki zapodil za en kamion, mala pa je nekaj trmoglavila v slacilnici in ni hotla it naprej (ima obdobje trme). sem jo pobozala in sla. ma ko sem se vozila v sluzbo, mi je bilo tako zal, da je nisem objela... mogoce brezveze, ampak mi je potem to manjkalo.
vrtec. bosta hodila redno naprej. odvisno od tega, kdaj bo porod, ce bosta mogoce kak teden doma. sam ne vem, oba uzivata tam, tako da je skoda, da bi se dolgocasila doma. bom jaz imela cas malega pedenat, pa kaj skuhat, pospravit, da bom imela cas za njiju, ko se bosta vrnila iz vrtca.
se pa zdaj poleti pozna, ker ni glavne vzgojiteljice, ki je res krasna in ki jo otroci obozujejo. ta druga je pa bolj po liniji najmanjsega odpora, in otroci ze mal neradi grejo. uh, bo praznik naslednji teden, ko se ta glavna vrne!
kje imate ve kaksno ohladitev? zjutraj je bilo nekaj oblakov, zdaj pa spet cista pripeka... dajte se nam kaj dezja poslat!
janaja, od krvavitve naprej strogo nic ne dvigujem, ampak cisto nic. me je mala ze parkrat s takimi ockami vprasala, da ce jo bom spet kaj dvignila, ko se bom pozdravila (razlagam, da sem bolana in da se moram pazit, da bo dojencek lahko lepo zrasel - nocem, da sta kaj jezna nanj, ker sem pac bolj okorna), da me je kar stisnilo pri srcu. rada se pocrklja, sam zdaj pac sedim in mi zlezeta na kolena, al pa gremo skupaj na kavc. prej pa sem ju non stop dvigovala. sta pa pridna in pomagata. ni problema ju stusirat (imamo tus) - brisem ju stoje, rito umit - sama zlezeta na bide... mi kar olajsata vse skupaj.