IZVIRNO SPOROČILO: tinaaleks
pokora-to kar počakaj. Ker sem sedaj doma, lahko hitro pridem do Medvod že ob 8 zjutraj. Potem boš pa morala kakšno kavo skuhat.
Grozdja imam pa polno, saj sem kupila kar 3 kg, pa samo jaz ga jem.
Te držim za besedo!!!!! Sam tole ob 8h zjutraj mi ni najbolj všeč

Sam lej, si tut uro nastavim
MissD, tisti rob na pl
Enicah sem jaz kar pustila. Jaz imam celo take da sta dva roba taka. Sem jih tako zlagala, da je bil ta nezarobljen del pod in nad otričkom - da ga ni motil šiv)
Najki, sem držala pesti da se te ne bi prijeli, samo očitno ne dovolj

Baje tudi pri nas nekaj takega razsaja. Čim prej pridi h sebi!
Moj mož je pa včeraj v trgovini skoraj skupaj padel. Sva ravno po telefonu govorila, pa sem mu rekla da naj hitro nekaj sladkega poje. Je bilo bolje, samo me vseeno skrbi kaj je to bilo. Trenutno je res ful obremenjen in mu je bilo po mojem to opozorilo da bo moral malo izpreči.
Kolumbo, 36 tednov je že ok cifra, samo vseeno zdrži še malo. Da si vsaj popeglaš v miru no

Javi kakšno je stanje ko boš iz pregleda.
Jana čestitke za obletnico
Mi2 z malim sva pa danes zjutraj že presenetila dragega za rd. Sva mu včeraj na skrivaj spekla tortico (v eni urci sva bila z vsem fertik - ravno v času ko je možek nekam skočil). Potem sem pa dala tortico na balkon da je ne bi videl v hladilniku. Pa je šel zjutraj gledat na balkon koliko stopinj je, in glej ga zlomka, očitno je še bolj slep kot jaz, ker je ni opazil

No je bilo presenečenje popolno. Sva mu jo prinesla in zapela vse najboljše. Vas zanima kaj sta z malim potem zajtrkovala? Sam ne me na socialno prjavt da moj otrok za zajtrk torto je
Pri nas ni bilo problemov v vrtcu, ker je šla cela skupinica (plus 6 novih otrok) z vzgojiteljicama vred samo v novo sobico. Itak je ful ponosen da zdaj je pa Zajček, pa včeraj so žrebali znake, pa že včeraj sem mu povedala da imajo po kosilu sladoled (kar ga sicer vsak teden) in je bil oh in sploh navdušen.
Kako pa ste mamice preživele prvi šolski dan vaših škratkov? Se je malim šola dopadla?