v primeru da je bil mavec mrzu in se na odlitku vidijo bradavice
Mavec je vedno hladen, ko se suši in moraš počakat, da se posuši, tako da - ja, se vidijo

, vsaj na tistih dveh torzih.
janyna, ne rečeta nič, ker je tašča pripravljena vse naredit in met vso kramo in vsakič skočit in prit in vse gospodinjstvo furat, če kdo le hoče, samo da ima ves čas svoje vnuke na razpolago

. Majo tako fajn sožitje: oni jo veliko rabijo, da jim pride gor pazit otroke, pa pomagata zidat bajto, pa tašča pomaga kaj skuhat, dokler so tu živeli, je tako bolj ali manj skoz ona kuhala za njih, pa prala jim je,... Je bila pa zato vsak dan pri njih in ves čas imela svoje vnuke... Onidve super pašeta skup in sta krasni tašča in snaha.
Samo jaz ne pašem v ta štos, ker si pa želim en mičken drugačno življenje, malo bolj svoje (mišek se bo zgražala, ker hočem na svoje in ne cenim prednosti razširjene familije

, samo meni res ful pomeni svoboda, jaz si ne želim met vsak dan tu ne tašče, ne mame, ne nikogar drugega, samo lubija in svoje otroke...) Tu se je potem mal zataknilo, pa smo poštimali

in zdaj smo vsi zadovoljni, se mi zdi - no, vsaj mi 4je smo srečni, to je glavno

, tašča se je pa tudi navadila. Pa tudi manj je obremenjena, če ji ni treba še za nas prat, pa kuhat, a ne?