aqua pozdravljena spet tu!
in itak navijam!
joj
pikovit kako te je lepo spet mal brat tu gor, te imam v mislih, kako si, kako tvoje težavein ti želim, da bi šlo samo na bolje!!
delajo pa res ... ma ko da bi ble stare 20 let, res
zelo dobro pa razumem in poznam tvoje strahove ... sem na istem, če bo še kdaj uspelo ... bo šlo vse ok ali spet ne

, no meni je bilo (trkam) vsaj s trombozo prizanešeno, čeprav je en dr. hladno rekel, da nej merkam, če me bojokej noge bolele, da nebi do česa hujšega prišlo, morm taprav čas porajtat
jasno, potem se pa še nate božico spomnim
čakam pa operacijo, da mi odstranijo polipe in ostanke posteljic, pa je operacija nujna in to že od spomladi, zdej čakam

da se naročim, a je ni in ni, pa še skrbi me, da me zdej zarad teh zdrah bogov v belem še tu zezajo
sta bla kej na dopustu, sta se kej spočila?
kdaj greš po zamrznjenčke? jaz sem vsa srečna, če pridem do njih, so moje edino upanje, jaz ti želim pluska in uspešnih zdravih 9 mesecev in zdravo bebico, si zaslužiš!!
masaža? ooooo kako to paše, sem že tud sama premišljevala, da bom mogla spet kam na masažo it!