writing-img

RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI

clock-img

09.10.2010, 18:01

clock-img

špica84

pencil-img

1872

Joj športnica user posted image user posted image user posted image ,upam da ni vsega koneccc

clock-img

09.10.2010, 18:16

clock-img

športnica

pencil-img

841

jah nimam kej. je že tko namenjen. zgleda da gre v tretje rado user posted image sam zdej je dilema, a ostanem v MB, al grem raj probat v LJ. bi bila lahko pri dr. Tomaževiču. sej nevem. tko al tko morm po novo napotnico, ker nama je vse potekl. do takrat pa se morm odločt kako in kaj naprej.

clock-img

09.10.2010, 19:13

clock-img

mapesi

pencil-img

129

Miča hvala.. Test sem imela 16 dan po et.

clock-img

09.10.2010, 19:14

clock-img

majalina

pencil-img

398

športnica, full mi je žal!!!

clock-img

09.10.2010, 19:17

clock-img

mapesi

pencil-img

129

Športnica joj upam da bo šlo to mimo in da se prime. Ful mi je user posted image  hudo in ti res želim vso srečo. Ne še obupat mpgpče pa bo, bom še neprej držala pesti.

clock-img

09.10.2010, 19:54

clock-img

mića

pencil-img

201

uh mapesi jaz tud a misliš da bosta res dva pol pr men k sem mela tolk hormonauser posted image user posted image 2181
no ja bomo pa od enkrat vse obavli

clock-img

09.10.2010, 19:55

clock-img

mića

pencil-img

201

športnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti dve sta pa za naslednji postopek drzi se

clock-img

09.10.2010, 20:14

clock-img

mucamica

pencil-img

31

mislim nate

clock-img

09.10.2010, 22:32

clock-img

mapesi

pencil-img

129

Miča ja če bosta pa dva boš pa dvojno uživala a neuser posted image user posted image ?
Glavno da  ti je uspelo z ostalim se pa ne obremenjuj. Čimbolj uživaj pa čimmanj se obremenjuj s čemerkoli.

clock-img

09.10.2010, 23:08

clock-img

majalina

pencil-img

398

energija, hvala za skrb. špika me malo manj, res pa je, da sem večino dne preležala na kavču... tako, da potem nisem nikamor klicala... sej bo!!!

clock-img

10.10.2010, 08:00

clock-img

energija80

pencil-img

53

Športnica prov hudo mi je,upam da še ni konecuser posted image user posted image user posted image

Upam da nam ta nedelja mine mirnouser posted image

< Sporočilo je popravil energija80 -- 10.10.2010 8:01:00 >

clock-img

10.10.2010, 10:10

clock-img

športnica

pencil-img

841

jst sm naredila danes za vsak slučaj test in je pozitiven. res debel plus. krvavim še vedno, na polno.

zgleda da se ponavlja zgodba od pomladi. ko je bil plus in sem krvavela. rekli so da se je prijelo, vendar se ni pravilno razvijal. nepravilna nosečnost. grem jutri na krvnega da vidim vrednoat. me zanima kaj mi bodo rekli v četrtek.  

ostale punce kako ste?

clock-img

10.10.2010, 12:02

clock-img

majalina

pencil-img

398

športnica, mogoče bo pa še vse v redu. držim pesti!!!

jaz sem ok, bolečina v jajčniku je popustila... bliže se dan d...

clock-img

10.10.2010, 14:26

clock-img

punsha

pencil-img

1173

Pozdravljene punce user posted image

V lanskem letu sem tudi jaz sodelovala temi IVF, sedaj pa se vračam z enim vprašanjem. No še tole povem, naj bo za vzpodbudo...sedaj imam doma enega 9 mesečnega IVF-ovčka user posted image . To so najlepši, najčudovitejši, najboljši otročki user posted image .
Pa k mojemu vprašanju. V Ljubljani me čakata 2 zamrznjenčka in sedaj sem od G dobila napotnico. Zanima me, koliko časa je potrebno čakati, da prideš na vrsto? Bi bila ful vesela, če katera ve...
Hvala in vsem skupaj želim SREČNO in seveda čim več user posted image

27.12. 2009 sem postala mamica čudovitemu fantku

clock-img

10.10.2010, 14:49

clock-img

majalina

pencil-img

398

energija, kako si pa ti?

clock-img

10.10.2010, 15:26

clock-img

energija80

pencil-img

53

hej majalina in vse ostale...pravkar prišla iz sprehodauser posted image Živčki mi tok delajo da ti sploh ne morem povedat....Potem pa še preberem tole od športnice pa me kar stisne...ne obupaj,jutri šibaj na krvnega,jaz pa držim pestiuser posted image

Mene že celo jutri tako glava boli..drugače vse po starem, v celem postopku nisem krvavela niti pikico,tko da upam da je vse ok...Kaj naj juri naredim test?najraje bi ga že danes...res me stiskauser posted image majalina v veselje mi je, da se tudi ti počutiš ok in da so bolečine minileuser posted image Držim pesti in mislim nateuser posted image

clock-img

10.10.2010, 15:33

clock-img

špica84

pencil-img

1872

Energija ker da po et si

clock-img

10.10.2010, 15:35

clock-img

energija80

pencil-img

53

Špica danes je 10 dan...se kar tresem,res bi rada vedela kje sem, samo me je srah -,joj sploh ne vem,zakaj sem taka boječkauser posted image

clock-img

10.10.2010, 15:40

clock-img

špica84

pencil-img

1872

Naredi test jaz sem prvega nardila 10 dan in je bil že konkreten plus

clock-img

10.10.2010, 15:40

clock-img

majalina

pencil-img

398

energija, čisto te razumem. sama sem na istem. kar se pa testa tiče ga jaz ne bom delala (vsaj upam, da bom zdržala). malo me je predramil komentar od ene punce tu, ki je napisala, da ji je test pokazal plus, na krvnem pa nobene sledi o nosecnosti.

tako, da se bojim, da bi dobila kaksno lazje upanje...

kaj pa, ce pocakamo do uradnega testa? no... z upanjem, da kaj ne pritece prej.

ojojjjjjjjjj, se mi zdi, da bo ta teden se zelo dolg.

clock-img

10.10.2010, 15:45

clock-img

energija80

pencil-img

53

No mene je tudi tega strah,še bolj pa tega, da mi pokaže -...Majalina dobra si, da boš zdržala...jaz ga bom verjetno delala jutri, kar bo bo...Krvnega imam šele v petek...čeprav sem razmišljala tudi,da bi jutri šla sama naredit krvnega, ki pove 100 pravilno...kje paga lahko naredim?A se je potrebno prej naročiti...priti na tešče?Nimam pojma...Majalina kateri postopek je tvoj?Moj je prvi, zato bi bila res veselauser posted image user posted image user posted image Preveč že sanjam...

clock-img

10.10.2010, 15:52

clock-img

špica84

pencil-img

1872

Če si iz lj,koker piše ga lahko na parmovi ulici v adrialabu

clock-img

10.10.2010, 16:01

clock-img

energija80

pencil-img

53

Ja ja sem iz Ljubljane..aha adrialab....ja,verjetno bom šla danes kar kupit test,pa da vidim;)Hvala vam,zlate steuser posted image

clock-img

10.10.2010, 16:18

clock-img

majalina

pencil-img

398

energija, to je moj prvi postopek tako, da tudi sama nimam blaznih izkusenj. blazno korajzna pa nisem, res ne!!! gre se zato, da sem v preteklosti sto in en test delala in mi kar slabo rata, da bi se enkrat morala tisti minus zagledati.  caki, samo pol hodis v ljubljano. pol sva bila skupaj na punkciji in transferju, ali se motim?

jaz imam tudi krvni test v petek, ce gre seveda vse po sreci...

lahko gres pa na parmovo v adrialab samoplacnisko, kot ti je ze spica napisala. 

clock-img

10.10.2010, 16:19

clock-img

majalina

pencil-img

398

pa javi, kaj bo test sporocil!!!

mocno navijam zate, športnico in SEVEDA ZA VSE!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem