IZVIRNO SPOROČILO: bibk
Buska .... kako si mi ti ??? Te že kej prstki srbijo
Jaz sem že kar neučakana.... tako bi rada vedela na čem sem ... neki me občasno zbada pa levo, pa desno pa dol, pa gor in to mi da pol upanje, po drugi strani pa so prsi, ki me malo begajo, ki ko sem imela IMN so bile obakrat povečane, sedaj pa se mi zdi da niso glih .... Test bom pa verjetno delala v nedeljo zjutraj, ne bom čakala do srede, ki to čakanje res ubija, vsako krat bolj
....
kar v redu, vetrovi me se vedno mucijo

, nimam pojma zakaj, zaceli pa so se prvi dan po transferju
pa ze ene 2 dni, sem med vstavljanem prometriuma obcutila nizek in trd MV - pojma nimam, kaj bi bilo to - kakor taka bula mi je delovala
da bi imela kaksnih znakov nimam - pa saj ves, da vecina nosecnic, niti ne ve, da je nosecih

, tako, niti ne iscem znake
prsti me nic ne srbijo, sem nekak odmislila, no, na momente potuhtam, sam se poskusim zamotiti s tv, pcjem, hrano

, pa po mojem, bolj se bo dan D blizal, bolj me bo mikalo ... zadnjic sm sla kr na krvnega 10. dan, ko je prisel rjavi izcedek, da sem vedla, na cem sem ... zdaj pa upam, da ne bo nic vec
jutri mozek sluzbeno za 3 dni potuje v Italijo, jaz pa sem se odlocla, da po letu in se malo koncno izdelam zahvale za poroko

, tako, da se bom prepustila umetniski zilici in si tem preusmerila misli