IZVIRNO SPOROČILO: sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Evica22
Moj sin je star 21 mesecev in sem ga vpisala v vrtec. Ker pa še nisem dobila službe, sem ga nameravala obdržati še do novembra doma. Plačala bi rezervacijo in ga novembra, ko bo dopolnil dve leti, začela uvajati v vrtec.S sinom sva zelo navezana eden na drugega in bi ta dva meseca še rada preživela z njim. Ali mislite, da je tako pametno, ali bi bilo bolje, da začne septembra, tako kot ostali malčki?
Kar se pa uvajanja tiče,čeprav dobiš službo pred novembrom,bo par dni dovolj za prilagajanje,saj s službo tudi ne začneš z danes na jutri
.
Hipotetično: pozitiven odgovor dobi sredi septembra. Misliš, da bo delodajalec čakal na 1. november, da jo sprejme v službo? In nadalje: misliš, da bo potem otrok kar zadovoljen le z nekaj dnevnim uvajanjem? Prej bi ga rada imela doma še dva meseca, ker sta
zelo navezana, potem pa bosta dan, dva, tri čisto dovolj, da se navadi na vrtec.

No, ja....
Sicer pa verjemi, da prav noben delodajalec ne bo zadovoljen, če novi zaposleni prav v prvih dneh, tednih manjka v službi. Takrat, ko je treba najbolj zagrabit, ko si ponavadi še dlje v službi kot ponavadi. No, ja....
In seveda bo mamica čisto skulirana - nova služba, otrok v vrtcu... No, ja....
V tej situaciji se meni zdi daleč najbolj pametno, da gre v vrtec s septembrom.