ovnica7 držim pesti zate, da se bo na koncu vse dobro izteklo, si težko predstavljam, kaj doživljaš
..
Poročilo iz včerajšnje M: videli smo srčka, ledvica, obe nogici in rokici, mehur, ušesa, zajčje ustnice je rekla, da nima, tri žile v popkovini, aja pa zelo očitnega lulčka.
. Tako, da bomo imeli tudi pri nas par
. Saj Zala je že itak okoli razlagala, da bo bratca dobila, zdaj je le še potrjeno
. V glavnem bilo je ful lepo, G je rekla, da vse izgleda v najlepšem redu, težak je pO oceni dobrih 400g, kar naj bi tudi ustrezalo trajanju nosečnosti (včeraj je bilo 20T6D).
Kar se imen tiče, bo težko izbrat. Ne vem, zakaj se mi zdi za punco lažje. Jaz imam zaenkrat v mislih Lovro, ampak ne vem, če bo to obstalo
.
Jaz oblekic od tamale nisem nič naprej posojala, ampak prav zelo veliko nam ne bo prav prišlo, prvič je bila ona zimska, drugič pa punčka, s kar nekaj roza stvarmi
. Tako da bo treba precej novega kupit.
vesna_b, koliko je že tvoja punčka stara? Mi smo je dude odvadili lani poleti, jo je v morje ribicam dojenčkom vrgla in ni bilo prevelike krize. No, čaka nas pa še odvajanje od plenice ponoči (sama pravi, da jo bo imela še, ko bo v šolo hodila
), pa zjutraj in zvečer ima še vedno flašo, ko pije kakav. Tako, da ti dve stvari imam v planu, da jo odvadim, še pred prihodom novega člana. Trenutno smo pri projektu, da zaspi sama v postelji, kar smo včasih že prakticirali, potem se je pa navadila, da jaz ali oči z njo zaspiva (kar je meni v začetku N kar pasalo, ker sem bila utrujena zvečer, ampak potem je trajalo tudi eno uro, da je zaspala), no zdaj smo pa na odvajanju od tega in moram reči, da ni prevelike krize.
Zdaj sem se pa čisto preveč razpisala
. Lepo bodite v tem deževnem dnevu
.