IZVIRNO SPOROČILO: TreeGirl
Na fb-ju nas klepeta že 39, pa šele tukaj izvem da se tudi Hillmagic, Kengurujček in Absolventka2 še pred porodom selite v drugo stanovanje
Mi tudi - rok smo postavili na Veliko noč, slabe tri tedne pred rokom poroda... in si sploh ne predstavljam kako bo to potekalo. No ja, bo pa potem lepo...
Pa pa
ooo super še ena taka ki se seli Meni je to kar stresno, sploh finančno še ne vem kako bo vse ampak bo že. Pa to mi ni všeč ker rada urejam da bom samo gledala kako drugi vse postavljajo. Pa če me še vmes popadki zagrabijo pomoje bom pančina Upam, da se bo vse izšlo, ker se pač enostavno mora. Če mi bo pa preveč stresno bomo pa še za en mesec prestavili vselitveni datum. No sej se bo sproti videlo.
VESNA a veš da mene tale dojenček tudi full bolj boleče brca kot pa Karuna. In tudi prej sem bila v akciji do konca. Danes pa hodimo pa sem se mogla kar mal ustavit ker mi toliko dol pritiska. Pol imam pa filing da se mi bo slepič unel Kot da bi imela hude menstrualne krče Ne znam opisati teh bolečin.
Aja, naša Karuna baje še nima noričke. Velika verjetnost pa je da se bodo razpasle. Ima štiri pikicce, na nogi pod vratom in na hrbtu dve. Eno je že spraskala pa je kr mokra rana. Meni so to čist norice. Zdravnica pa pravi da ne more še tega potrditi ker je baje lahko kakšna druga infekcija povezana z njeno drisko. Njena skupina jo ima v vrtecu tako da bomo videli. A driska ni simptom noričk. Imela je tudi 37 vročine Mah ne vem V glavnem bova preventivno doma drugi teden.
Boljše mi je da jih ima zdej kot pa pol ko bo dojenček.
Danes me je neki pritisk skakal gor in dol se mi je neki vrtelo ko sem šla v trgovino (Tuš,Lidl,KIkdisont, Daichamann...) mogoče bi mogla iti samo v eno ne pa štiri

Tako da sem šla kar ležat popoldne spat za dve uri in potem ven na en večerni sprehod z mojim dvema Je bilo fletno samo me je med hojo fulll trebuh bolel al neki tam dol
Res je že toplo tako čez dan in dnevi so res daljši. Komaj čakam da bo selitev za nami in uspešen porod pa da se telo normalizira in da življenje steče v harmoniji z novim zdravim pridnim dojenčkom