lep pozdrav po dolgem času, berem vas tuki in mal tudi na FB, sam pisat mi nikakor ne znese
no punce se tudi jaz predružujem v kljub nosečk, ki še nimajo nič pripravljeno, si skoz govorim saj je še čas, sam bo potrebno sedaj počas začet mal migat, ker je že april tuki. no jutri moram prvo kar je nesti vlogo za porodniško na CSD, da bom vsaj to imela in da dobim tisti paketek denarčka, ki ga bom kr potrebovala
potem morem pa it počas z selitvijo postlce in previjalne, nato še cotk in ostalih pripomočkov, ki jih mam še vedno pri starših, kjer sem prej živela.
no drgač pa delam še do konca meseca, pol bom pa mal več doma in upam da mi uspe vse zrihtat, glede na to da mam PDP 24 .5, mislim da me tud ne bo tak prehitel no.
drgač sem pa vredo, le gorčica me daje sto na uro in sramne kosti kr fajn čutim, pa križ tudi, zlasti ponoč v postelji, se premikam ko ena stara mamika tam pri 80-ih
aja mi je pa zadnjič na pregledu naredila UZ in je bebika vredo, lepo obrnjena na glavico in zelo lepo raste, tako da naj bi imela že okoli 2,5 kg, baje prehiteva po rasti za 2 tedna, sam to še ne pomeni da bom tulk prej rodila al pa da bo ogromen otroček, lahko se vse spremeni pač zdaj pospešeno raste potem pa se umiri, bo pa baje fantek, tak da za njih je pa tak značilno da so mal večji, a ne
ma bomo že zdržal, sej sam še dober mesec in pol