IZVIRNO SPOROČILO: borovnicica
trenutno pa tuhtam ali bom šla na nuhalno, saj si ne morem predstavljati, da bi se mogla odločit za splav po 20t. Ma raje nič ne vem in če ima za bit kaj narobe, pač bo. ne vem no, nisem še 100%. kaj ve boste vse šle na nuhalno?
ma saj nuhalna se dela med 11 in 14 tednom, če so slabi rezultati, daš še kri. ne vem, po eni strani bi rada vedela, kaj me čaka. če je kaj res hudo narobe... ma ne vem. ne vem, kaj bi, čeprav po drugi strani... saj dokler sem jaz živa že, kaj pa potem? hočeš nočeš mora tamala pazit, preživljat? ne vem, kako bi se odločila. čeprav... jaz VEM, da ni nič narobe, in grem zato, da vidim svojo pikico. ker, kot sem že napisala, tu se najlepše vidi otroček.
sicer pa - raje delam splav prej, če ga že moram, kot da ugotovijo kake napake, deformacije... na morfologiji, in delam splav potem. čeprav vem, da se na nuhalni vsega ne vidi.
ampak ne. moja pikica, vaše pikice... vse bo ok. vem!
mala lučka - dobrodošla
borovnica - jaz na telovadbo ne bom hodila. bom tako, kot prvič, veliko hodila na sprehode. sploh sedaj, pozimi, ko moj nima toliko dela, pa bomo šli. ma šla smo vsaj ene 3* na teden, po kako urco pa pol, dve uri. kondicije sem kar nabrala.
tud sem bila za 1. maj takrat na morju, na pagu. z veliiiiikim trebuhom

, konec maja sem pa rodila.
če se mi ponovi prejšnji porod... aleluja...
kako se počutim? zaenkrat dobro.

slabosti so minile, utrujena še nisem... v bistvu se počutim enako kot prej, razen kar imam povečane prsi (je moj vesel, jaz pa izbiram majice, da ne bo preveč očitno, glede na to, da drugi še ne vejo), pa da mam že mal trebuha. ravno toliko, da me nervira, če oblečem stare kavbojke. zapnem jih, sam... ni mi udobno, pikca pa tid ne sme tiščat
no, lep dan vam želim, pa se kaj tipkamo
čau