IZVIRNO SPOROČILO: fluf
heheh... jaz likam 1x na 3 tedne... večino stvari samo lepo zložim pa ne peglam... pa tud pol otroških zadev ne mislm... sej mamo sušilca, pa sej vseeno če ni vse popolno :)
no, midva še nimava sušilca... smo sedaj pri njemu doma, imava spodaj urejen svoj vhod, veliko spalnico, dnevno, jedilnico, kuhinjo in manjšo kopalnico, tako da pralni stroj je notri, sušilca pa nimamo kam dat... torej mi ne preostane drugo kot likanje... sva pa že začela z zbiranjem papirjev (in računov

) za našo novo hiško, tako da spomladi začnemo še z gradnjo... ja, pestro leto bo... in v novi hiši sem si izborila pralnico. prostor v kleti, kjer bo pralni stroj, sušilni stroj, praktična odlagalna površina za čakanje cot na likanje

, pa najbrž bo zraven še spodnji wc...
no, če bo posreči, bo drugo leto hiška pod streho, potem pa do poletja nič, da se fejst presuši - mamo kje bit, tako da se nam ne mudi. bova spalnico preštimala v otroško sobo, midva pa itak povečini spiva na kavču, ker pred tv-jem zaspiva... ha ha ha

- mava tistega, ki se raztegne v ležišče. nikoli in nikdar me nihče ne prepriča, da je navaden kavč brez ležišča boljši...