Zdravo čvekulje čvekaste!
Ej res, kot je ena povedala, če ne bereš sproti, se mimogrede nabere branja za vsaj 2-3 strani.... Bravo majčice
.
anonimna, jaz imam za razširitev obstoječih hlač podaljšek, super zadevica; pa mislim, da je naročila še nekaj punc tukaj, se ne spomnim katere... Za nosečniške še nekaj časa ne bom, za svoje pa tudi več nisem, tako da s tem res fajn rešujem ta problemček... Aja, tole imam v mislih http://www.da-da.si/node/22.
hillmagic, tvojo zgodbo pa sem že enkrat prej prebrala
. sta dokaz, da prava ljubezen premaga čisto vse ovire
.
Nefretiti, si šla kaj do zdravnika zaradi tega klopa?? ali kako je sploh potrebno ukrepati v tem primeru??
RAKICA2007, kar veselo do G... Bolje en pregled preveč kot premalo; jaz sem kar ziheraš, kar se tega tiče. In če bo treba na bolniško, ti prav tako ne bo hudega
. Pa čestitke za izpit... Pa kak lepo je prebrati, da tvoj fantolino tako željno pričakuje dojenčka; moja mala tudi... No, za mene je mala, je pa stara že 5 let. Madona čas tako beži, splok ko enkrat imaš otroke...
So pa otroci res taki curki, se res iz srca lahko nasmejiš njihovim izjavam. Meni včaasih sploh ni jasno, kje je kaj pobrala....
Moja prebava pa je dosti boljša odkar sem noseča
. No, saj nima nič proti
Kitajska karta pa je meni v prvo trofla splol, sicer pa je itak 50% možnosti, da zadane
Muc Živc,
za super nuhalno...
mami27, superca, da je šef dobro sprejel novico o nosečnosti. Ni ga čez dobre odnose v službi...
Lep podaljšan vikend vsem ...