IZVIRNO SPOROČILO: fluf
mami27 poročaj stanje v ITA, tam ne poznam veliko, sta bolj tast in tašča doma. midva bova šla v A pa poročam. Sicer se nama se ne mudi, ampak tako ali tako hodim v shoping tja in ne v LJ, pa nisva bila že juhu časa. Zdej čakava da se men buši nardi, da bova šla po cunje gor.
Punce kdaj ste pa ve začela nosit nosečniške cunje. Mene samo hlače matrajo... se počutim sila neudobno... imam sicer podaljšek, ampak na enih hlačah še ni uporabnen, na nekaterih pa že zelo :) čez rit in stegna sem še ista. Pa noče izpasti ko frik, ki bi pri 11t nosil nosečniške hlače :)
joj, jest nosim nosečniške cunje že cel mesec... ker mi je bilo tako slabo sem najraje imela doma trenerko, bog ne daj, da bi mi bilo v službi... zato sem raje oblekla nosečniške kavbojke, da me ni kaj tiščalo slučajno... da ne bi preveč trpela. ni ga čez komot. no prej so mi blo tko tko stale tele hlače na trebuhu... zdej se mi že pozna in jih lahko nosim čist komot, ne da bi mi dol lezle.
slabosti se malo umirjajo, mal več energije imam in mi ni treba skoz spat.
fluf: babice in dedki so ful dobrodošli pri večjih nakupih. pri nas so se še prababice greble, katera bo kaj kupila, tako da nama je bilo zelo olajšano. vsaj pri nakupu posteljice in teh večjih zadev. ampak res: čim manj komplicirat!!! to vsem prvič-mamicam že sedaj toplo priporočam. tako pri opremi, kot pri vzgoji, crkljanju, čiščenju, hranjenju...
za oblekice moram pogledat, kaj imam od naše enoletnice. veliko stvari sem imela sposojenih, pa sem jih že vrnila. skoraj nič nisem porabila 2x... samo oblekla, oprala in spravila.
tisti seznami kaj potrebujem za novorojenča so se mi zdejo totalen nesmisel. lahko bi imela samo 2 majčki, enga pajacka in eno pižamico... naša mala je bila pridna in je v pol leta samo 2x polila. drugače pa sem lahko imela en bodi ali eno majčko cel teden. ni nič šlo skozi pri plenicah, nič politega mleka, skratka totalno priden dojenček.

upajmo, da bo tokrat ravno tako.