IZVIRNO SPOROČILO: Klaraklara30
Kolikor jaz vem, ne moreš še enkrat dobit vodenih koz, če si jih že enkrat prebolela.
ma, od mami sodelavka jih je imela kot otrok, potem pa sta jih tamala dva dobila v šoli, dobil jih je njen mož, ki jih še ni imel prej (joj, kako je bil bogi), in na koncu jih je dobila tudi ona. kako, me ne vprašajte,

, sam jih je imela, ampak v full blagi obliki. pol pa vedi...
paniki smo tukaj lahko kar vse nosečke... nobena jih ne bi rada dobila, niti vodenih koz niti rdečk. sploh ko naša ni še nič imela... zaenkrat pri nas v vrtcu ni še nič, če pa bo, bomo pa naprej študiral...
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
Sem si pa tudi jaz začela ogledovat vozičke, zdaj ko imam čas na bolniški
. Baby Boom je krasen, mi je pa všeč in praktičen tudi tale: http://www.pegperego.si/si/easydrive-switch-completo-java-i7912.shtml
Predvsem mi je všeč, da se zloži v marelo in zdi se mi, da otročki v teh peg peregotih lepše sedijo, ker ni prevelik sedež in ne visi nazaj. Pa še od rojstva ga lahko uporabljaš in ne rabiš nujno košare.
jej, tega mam jaz, še barva je ista
takrat so glih ven prišli, in so imel na razpolago samo 3 barve - tole, temno rjavo oz skor črno v kombinaciji srebrno / zlato, potem modro v kombinaciji s sprano zeleno

, in rdečega v kombinaciji s svetlo sivo oz srebrno, tako da se nama je najbolj vsedel tale, temen, pa mi je bil full vredu. košare nismo meli, sem že povedala, se pa sedežek sname in lahko lušinico na ogrodje daš. sicer smo to mel sam 3* (pri zdravniku, smo od parkirišča do čakalnice se peljali, ker je ravno spala), sam mi je bil voziček res fajn. tud oprala smo ga že

ga je moj razmontiral, sem v stroju oprala, pol je pa nazaj sestavil
bučkabb - hvala za lepe želje. joj, komaj čakam, da bo ura 14 - takrat imam šele nuhalno. upam, da bo vse ok...
enako želim tudi vsem vam.
cartajte svoje trebuščke...
čau
< Sporočilo je popravil vesna_b -- 12.11.2010 9:11:21 >