itak da smo zakon

in itak, da bi prišla... sam jih je najbrž že zmankalo?
dobrodošla, ovnica. ej, stari smo toliko, kot se počutimo. jaz sem včasih ene 15 let, če verjamete mojmu
in ja, vse bo ok. verjemi, jaz tudi...
sneg... ja, saj je fajn. če ga zapade tam ene 30 cm, in se le ta obdrži, ne maram pa plundre...
danes je tamala zjutraj rekla, ko ji je moj reku, da se bosta sankala, če bo sneg, da mami bo pa slikala
aja, vam še nisem povedala. pri nas smo 2 nosečke

tamala poboža moj trebuh, pa ga polubčka, pol moram pa še jaz njenga pobožat, ker ona ma tud dojenčka not, tazga mejhenga (tako pravi, pa z dvema prstkoma pokaže). in pravi zadnjič (je vidla, ko se je moj tuširal, pa mu je rekla, da ma bibo), da ona nima bibe, in mami ne, ampak mami jo ma. pa jaz - ne, nimam, ati ma. pa pravi - maš, v trebuščku. jenček ma bibo...
glede na to, da ne vemo kaj bo in da se ne menimo o spolu, ampak sam o dojenčku, me je fejst šokirala...
klaraklara - nosečniške hlače so zakon

tko okomot... he he he
portorož - super, da lahk začneš mal "migat". le naužij se svežega zraka
rakica - ja hudo, no. vidiš, to je tako, ker je spremstvo in nega na stroške države in bi tud to radi čimbolj zmanjšali... ampak dej no, antobiotik 14 dni, ona pa naj gre čez par dni v vrtec... ej, ti kar piši. je tako zanimivo brat tele "poročila" in prigode...
pa dobro jutro vsem