Punce, ravnokar sem doživela svoji dve najhujši uri, če ne v življenju, pa v
(tudi po svoji krivdi - panika). Ponoči je enkrat tako zagrmelo, da me je prebudilo in to ne nežno. Prav iz ležečega položaja me je vrglo. Tresla sem se cela, a ne zaradi straha, enostavno je bil tak šok za telo. In sem se bala, da je vplivalo na otroka. A je to možno? Prvo mi je šlo po glavi, da mu lahko zastane
zaradi šoka.
Nekaj časa sem še bedela, a brc ni bilo. Sem se premetavala iz enega boka na drugega, šla na wc,... Nič. Pa se zbudim ob petih, se spomnim noči in ne morem več spati. Premetavam se z boka na bok, otroka ne "čutim". Grem na wc, sedet za mizo, se nagnem čez, pač, počnem vse, kar tudi običajno, kar vzpodbudi
, da me dregne. Mineta dve uri, a brc od nikoder. Se že nameravam iti uredit v kopalnico, če bi bilo potrebno do zdravnika. Potem pa se grem še malo vležt in se za minutko nagnem na trebuh. Končno je začutil premalo prostora in me začel konkretno brcat.
Načeloma ne zganjam panike, tokrat pa sem se res ustrašila. Vem, 3/4 sem si ustvarila v glavi, ampak šok ponoči je bil res ŠOK. In če sem ga čutila na svojem telesu, sem se bala, da ga je tudi najin fantek.
Trenutno brca, kot da bi mi želel potolažiti, da je vse ok. Če bom še kdaj noseča, je prvi nakup AS. Pomirjena bi bila že prvo sekundo, ko sem pomislila na najhujše.