IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek
a se lahko podpišem ? men tud pir zdejle ne pomaga....oz. če ga spijem, padem samo še na tla...
pred eno uro tavelik zakuhal na 40. križana gora. jutri seveda šibamo babi servis in ne me obsojat. se počutim grozno. ne bom nič ampak pisala...
Jaz te nič ne obsojam - vsaka mama je najraje sama ob bolnem otroku, samo če ne gre, pač ne gre. Sem He. s hudimi noricami pri letu in pol pustila v dedijevi oskrbi, ker sem nujno morala na eno izobraževanje.
Pa če bo K. zbolel bo tudi pri dediju (samo on je že večji). Dva dni namreč že kašlja. Sem ga šla danes jaz v šolo iskat in mi tri njegove sošolke vpijejo, da je bolan in ima vročno - on pa medtem fuzbal špila v kotu učilnice. Ga je baje razredničarka jutraj potipala in rekla, da ima vročino

, popoldanska učiteljica o tem ni vedela nič in je tudi rekla, da je bil normalno (kar pomeni zelo) živahen. Ker je v celem popoldnevu zakašljal mogoče trikrat gre jutri lepo v šolo - če ob pa zakuhal, bo pa doma.
Zdaj ko čeži spet nekaj pokašljuje, samo kam pa pridem, če jih bom ob vsakem srklju in kašlju imela doma - prvič kdo mi bo dajal bolniško in drugič kdo me bo gledal v službi - bi bilo najbolje, da jo kar pustim in jih doma šolam.
Punce - mogoče bomo v kratkem rabili kredit
Vem, da je bila enkrat debata o kreditih in kje ste dobile najboljše ponudbe - a mi lahko katera še enkrat napiše
H. je namazana z vsemi žavbami (Justovimi) in upam na miren večer in noč. SPloh večer, ker sem sama in bi se mal relaksirala.
FLASK_A, Tanja_ na žalost morajo bit tudi taki dnevi. Upam, da bo kmalu bolje. Se vidi, da se že dolgo nismo dobile