writing-img

RE: Z-majčki 206809 - 2.del

clock-img

19.10.2010, 21:11

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

koalka user posted image

dej, če boš mela kdaj seminar v centru povej, boš v tivolah zastonj parkirala

itak prideš od tle povsod v 10 minutah

In jst sem zadnjič za to, da sem cel popoldan s tabo po štacunah hodila, plačala 12 € v parkirni hiši user posted image

Vrni!

Sem bla staškana in vzamem vse besede nazaj.

LOL user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.10.2010, 21:21

clock-img

eelyy

pencil-img

643

Čer!

Sem se lihkar usedla,sem L. okopala moj je pa T. ene cunje obešala druge dala prati mah dela kokr češuser posted image .
V vrtcu jih previjejo 3krat pa potrebi večkrat(mi prinesemo le pleničke s sabo in kremo če je nujno kakšna za občutljivo kožo).Sadje sem vidla,da imajo v kosih na krožniku,nemoti me nič....le srčno upam da ima od hrane drisko ne pa od nervoze(mam pa občutek,da je to vseno domotožje),ker zadnič ko sem prišla po njega so bili vsi otročki skupaj okoli vzgojiteljce T. pa je sedel v bližini njih in se igral z igračami..že tko je komaj pred tednom pristopil k mizi ponavadi je bolj tko jedel v stoje...oh te otroci koliko skrbi že sedaj?

Jutri ga bom doma pustila je tko lepo ko se crkljamo in skupaj igramo.

šivilja;Možno da je tudi zaradi L. sam pa neverjamem,ker on kaže vse lepe znake do nje(vedno ji da ljubčka,jo boža za rokico nogico,ko premika roke je tok vesel se smeji na naglas,ko ji duda pade vedno pobere in mi vrne).

kolacek:
upam,da ti bo jutri dan bolj namenjen

dudi;
a si začela že delat in kako je?

clock-img

19.10.2010, 21:26

clock-img

majana79

pencil-img

8822

šivilja, v šoping bo treba user posted image

clock-img

19.10.2010, 21:28

clock-img

majana79

pencil-img

8822

eelyy, vidiš, naš se je pa tako lepo navadil na varstvo, danes sploh ni hotel k meni, se je kar tam igral pa zjutraj kar steče v sobo, še pomaha ne, je moj danes rekel da mu sovrtičkarji mahajo, naš pa spizdi user posted image

zaradi tega imam potem poleg vsega pomisleke...

če pa vam gre s T. in ti ni pretežko, ga pa imej doma, se mi zdi da smo tut me mirnejše, če vidimo da je otrok zadovoljen oziroma obratno

clock-img

20.10.2010, 07:48

clock-img

majana79

pencil-img

8822

Jutro!

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.10.2010, 08:12

clock-img

Anonimen

Jutro!

Tudi od mene eno tako jutro!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.10.2010, 08:23

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Jutro!

Tudi od mene eno tako jutro!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mhm...a je bla noč vmes? user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.10.2010, 09:16

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Jutro!

mhm...a je bla noč vmes? user posted image user posted image user posted image user posted image

my point exactly user posted image Drugače pa dobro jutro. Smo pokonci že od pol petih, wuuiiiiiii...komi čakam, da tile zobki ven pogledajo, ker bom sicer še depresivna ratala od nespanja. No, je bil vsaj moj tok kolegialen in je vstal z njim ob pol šestih (ko ga je mali prebrcal user posted image ), tako da sem lahko pol ure še oddremala.

Zdej pa delat. Na polno. 
DB62B05D-96CD-9073-AD5E-5F0935B03CEB
1.02.28

clock-img

20.10.2010, 09:22

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Mah..Z ima že vse zobe in ne vem kaj jo tok matra.

clock-img

20.10.2010, 09:30

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jutro...

Mju lezejo ven 3 trojke naenkrat... tko da se kar zbuja. spet smo na 2-3 dojenjih ponoči... eh, podn.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

20.10.2010, 09:36

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

jebela no. mi se tud futramo ponoči.  vsaj takrat malo zaspi. prestavljava se iz ene postelje v drugo.

no ja, vsak tavelik včeraj ni imel več vročine. danes je še doma, da vsaj še malo k sebi pride. jutri gre v vrtec in potem bo v petek spet doma. in to oba. babi servis pravi da jih pogreša in da bi jih rada razvajala.

a bo že prišel ta god demn vikenduser posted image

clock-img

20.10.2010, 10:15

clock-img

majana79

pencil-img

8822

koalka, še 2x gremo spat pa bo petek user posted image

aja, ko boš imela čas (se ne mudi) bi te res prosila da dušico, ker ne vem več kje iskat user posted image

clock-img

20.10.2010, 10:29

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

ok. naročam še danes. Bi še katera kaj potrebovala ?

No sej ne vem, ali je to slučaj ali pa je kaj na tem. Ampak zdej ko sta mulčka imela vročino, sem obema zvečer nogice namazala z Pedicream ( ki je sicer krema za noge, uporablja se tudi za vneto dojenčkovo ritko, lahko jo damo tudi v nos, ker vsebuje kafro, ... ) in drugi dan vročine nista imela. Sej pravim, lahko je bil slučaj, lahko pa je kej pomagalo.

clock-img

20.10.2010, 10:34

clock-img

majana79

pencil-img

8822

koalka, dej mi še to naroči user posted image

clock-img

20.10.2010, 10:36

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Boš mi dala v lonček, da probam ane prjatlca?

clock-img

20.10.2010, 10:37

clock-img

majana79

pencil-img

8822

veš de 

clock-img

20.10.2010, 10:37

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

koalka, nakazano dobiš danes... sem obup, vem.

dajmo kaj delat...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

20.10.2010, 10:48

clock-img

lake

pencil-img

3955

Dobro jutro!

Vročine T. nima več, je pa dobila očitno drisko. Upam da je bla to samo enkratna epizoda, ker pri njenem pitju bova hitr na infuziji. Se mi bo verjtn kr zmešal od tega, upam da ne fašemo še drugi kej, ker en teden pred Londonom si pa tega res ne želim.

Morm mal pojamrat

clock-img

20.10.2010, 11:01

clock-img

majana79

pencil-img

8822

lejkica, držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

ampak vsaj vročine nima več

clock-img

20.10.2010, 11:56

clock-img

Leela

pencil-img

3101

ooo what a najt  user posted image

lejkica  user posted image user posted image user posted image , da bo hitro bolje

clock-img

20.10.2010, 11:58

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

maja, dej ne mi upanja zbijat, da bo nekega dne bolj mirno spal user posted image Ker tole zdej je grozno. Pol mi pa v vrtcu pravijo 'ja, je že napol spal pri kosilu pa učke se mu solzijo'....ja itak, če se pa ob pol petih zbudi. Pa še jantarjeve ogrlice noče več gor met user posted image   DB62B05D-96CD-9073-AD5E-5F0935B03CEB

1.02.28

clock-img

20.10.2010, 11:58

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

lejkica, držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image

podpis!

clock-img

20.10.2010, 12:08

clock-img

Anonimen

Joj Majana, sej ti nočem uničit nakupa, ampak a ti jo lahko dam jaz? user posted image Mam samo enkrat uporabljeno kremo doma in ti jo podarim, samo da se bo uporabljala user posted image

clock-img

20.10.2010, 12:15

clock-img

majana79

pencil-img

8822

živček, če res ne rabiš, rade volje vzamem user posted image  

clock-img

20.10.2010, 12:18

clock-img

Anonimen

živček, če res ne rabiš, rade volje vzamem user posted image  

Ja res ne uporabljam in ne rabim user posted image   A bo večerja, pa ti na večerjo prinesem?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem