writing-img

RE: Z-majčki 206809 - 2.del

clock-img

21.10.2010, 12:20

clock-img

majana79

pencil-img

8822

maja, ne berem več user posted image sem prve tri strani na začetku, zdej pa vidim da še kar debatirajo...

res ej, tlele so ene teme kr neki

clock-img

21.10.2010, 15:45

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

leela just je tukaj,sem ti sms poslalauser posted image
nikolet tud ti.

Umrta sem tud jaz user posted image

clock-img

21.10.2010, 15:50

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

še mal, pa grem user posted image  bova šla z M peš čez mesto... pol bom 100% umrta user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

21.10.2010, 16:13

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Koala.ček - jaz bi se tudi prišla izobraževat na temo Justa. Pa ene par jih pobašem v svoj kombi pa pridemo, k že vem kje ste. Sam glej da bo dovolj zgogdaj, da ne bo treba verig natikat, ker jih na tele gume ne morem.

Ups, takrat bojo že zimske, na tiste pa mislim, da lahko. (sam znam pa ne)

clock-img

21.10.2010, 16:13

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Drgač pa zdele odhajam k zobarju, tako da se dolgo ne bom javila user posted image user posted image

clock-img

21.10.2010, 16:30

clock-img

betty.ford

pencil-img

1199

user posted image  za F. od Leele, pa S. od Papue, za T. od lake,... ledenka, moj zmajček je vso noč prisesan name... se mi zdi, da imam jošk že v obliki otrokauser posted image

sem pa danes dobila recept za AB, ker se ranica gnoji.
in pa: precej divje je, kljub temu, da sem totalno zorganizirana: zaspim takoj ko pridem domov: ob 21h, z zadnjim otrokom.user posted image

lepo bodite pa uživajte sonček, ki nas je prišel obiskat!user posted image

clock-img

21.10.2010, 16:30

clock-img

betty.ford

pencil-img

1199

ej, Dudica, a je fino v službi?user posted image

clock-img

21.10.2010, 16:33

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Dan!
koalka jaz sem tudi za Justovo izobraževanje.Upam, da bomo uspele kak fini termin poiskat.
Sicer pa, nisem preveč kul. Ta služba....Me mori.Kakšni odnosi-adijo pamet. Še dobr da je jutri petek, in da bo kmalu konec meseca....

lejka novembra bova šle pa kej večkrat na malco.

clock-img

21.10.2010, 16:38

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford

ej, Dudica, a je fino v službi?user posted image

bo za zdržat user posted image
aja,nisi povedala kaj je blo da imate ranico?,al sem spregledala?

Grem v trgovino in eni just oddat

clock-img

21.10.2010, 17:20

clock-img

nikolet

pencil-img

742

živjo

hvala dudi

sem danes prov slabe vole k mi je tast reku da kaj se sekiram sej mi ni mamauser posted image da nej bom močna za vse skup in naj vse pošlihtam tako kot mora bit.... in k sem mu rekla da mi je k druga mama sej živim z no že 9 let je reku ne mama tašča in to je razlikauser posted image tak da user posted image user posted image user posted image

mah sej bouser posted image

grem mal popospravlat perilo...

clock-img

21.10.2010, 17:59

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

evo i m back user posted image

Zdej pa malcamo krofe mmm

clock-img

21.10.2010, 18:51

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Jst tut čakam krofe...trojanske...so na poti nekje.

clock-img

21.10.2010, 18:57

clock-img

majana79

pencil-img

8822

nikolet, to pa ni tko lepo da ti je reku... sicer jst nimam tazga odnosa s taščo k ti, ampak vseen, to je itak vajina stvar, vajin odnos... deci so bebci

Tanja, a to je v tej novi službi, k si se tok veselila? user posted image

mi smo bli pr P, ma glivice (juhu), pa zgleda da tut muellerjevih plenic ne prenaša user posted image user posted image

clock-img

21.10.2010, 19:06

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

krofi so bli njami user posted image

clock-img

21.10.2010, 19:07

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

majana da se hitro poceli user posted image

clock-img

21.10.2010, 19:09

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

majana ni v tej službi; samo eno od delovišč je mal čudno. Drgač mi je področje še zmer zakon, samo ne štima vse najbolj. Pa sej najbrž nikjer ne...

clock-img

21.10.2010, 19:10

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

I am back (po treh urah - tričetrt časa sem bila itak sama v ordianciji, on je pa svet reševal)

IZVIRNO SPOROČILO: nikolet

živjo

hvala dudi

sem danes prov slabe vole k mi je tast reku da kaj se sekiram sej mi ni mamauser posted image da nej bom močna za vse skup in naj vse pošlihtam tako kot mora bit.... in k sem mu rekla da mi je k druga mama sej živim z no že 9 let je reku ne mama tašča in to je razlikauser posted image tak da user posted image user posted image user posted image

mah sej bouser posted image

grem mal popospravlat perilo...

To se mi zdi pa malo mim izjava. Naj bo vesel, da se razumeta, pa da jo imaš rada. Sej če se ne bi prenašali, pa spet ne bi bilo prav.

Meni je bilo tudi hudo, ko je tašča umirala in umrla. ŠE toliko bolj, če živiš skupaj kot smo mi in vi in se vsak dan vidiš.

Saj pošlihtaš pa pomoje itak vse, saj ne bo noben drug.

clock-img

21.10.2010, 19:16

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

majana ni v tej službi; samo eno od delovišč je mal čudno. Drgač mi je področje še zmer zakon, samo ne štima vse najbolj. Pa sej najbrž nikjer ne...

Jaz mislim, da idealne službe, kjer bi vse štimalo ni nikjer

Meni tukaj kjer sem zdaj kar malo prepogosto pride beseda mobbing v misli. Pa sem bila ravno danes na izobraževanju, kjer smo poslušali kako je pomembno, da so delavci srečni in zadovoljnji.
No, pri nas tega že ni (več).

Lake, Tanja - kolk bi se vama jaz kdaj pridružila na malici, samo moje trenutno delo tega ne dopušča, ker smo kot v tovarni za tekočim trakom.

A bo naslednji teden kakšna večerja???? Jaz imam dva ali tri dni dopust in otroci počitnice tako da ne bo take norije.

Za kater dan smo potem ugotovile, da bi šlo? Sreda in četrtek ne. Kaj pa torek? Ali petek?

Pa za Justa pomoje najbolje, da začnemo kar datume usklajevat, da nam bo ratalo se zmenit tja do decembra user posted image user posted image  
Je pa to tud dobra ideja za kakšno darilo.

clock-img

21.10.2010, 19:19

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

šivilja sej vem, da ni nikjer idealno. Ampak tako, kot je tu zdaj, to sigurno je mobbing. Kaj več pa v živo. Kako je pa z vašo ponudbo?
Večerja- jaz lahko ponedeljek, torek, četrtek. Sicer pa, če se bomo zmenila kak drug dan, bom pa aerobiko špricalauser posted image

clock-img

21.10.2010, 19:23

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

šivilja sej vem, da ni nikjer idealno. Ampak tako, kot je tu zdaj, to sigurno je mobbing. Kaj več pa v živo. Kako je pa z vašo ponudbo?
Večerja- jaz lahko ponedeljek, torek, četrtek. Sicer pa, če se bomo zmenila kak drug dan, bom pa aerobiko špricalauser posted image

Nekaj se še dogovarjamo, ampak mislim da bo, samo podrobnosti še niso čisto dorečene.

A kar rečeva večerja v torek 26.10.? Če bova sami, bova pa sami?

clock-img

21.10.2010, 19:24

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

jah večerja drugi teden zame odpade. nimam otrok kam porinit.

justov večer pa hm..ne vem, al pred 15. ali po njem ?

al med tednom, ali petek ?

en datum mi je hodil po glavi...19.november recimo. bi mogla predstavnico vprašat kdaj začnejo s temi darili. zadnjič mi je rekla, da čez 3 tedne. koliko je to nazaj ? en teden ?

clock-img

21.10.2010, 19:35

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

šivilja lahko- torek 26.10. Pa super za parcelico. Komaj čakam, da kaj več izvem.user posted image

koalka meni je zaenkrat 19.11. kul.

clock-img

21.10.2010, 19:37

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

šivilja - čaki, kaj je zdej s parcelo ? ste blizu ??

clock-img

21.10.2010, 19:50

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

šivilja - čaki, kaj je zdej s parcelo ? ste blizu ??

se bližamo

clock-img

21.10.2010, 19:57

clock-img

majana79

pencil-img

8822

meni je tudi datum za večerjo ok, za just pa bolj tako tako, ker tisti teden uvajamo in bo sigurno stresno tudi zvečer za spat

ampak itak se bom šlepala z lejkico ali pa šiviljo, tako da mi je v končni fazi vseeno user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem