IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford
jaz sem faks delala ob dvoizmenskem delu. se da. res pa je, da sem bila še brez otrok.
se pa najde kar veliko oseb, ki jim uspeva študij tudi ob delu in z majhnimi otroci. ne vem, kako, ampak jim. že mora biti motivacija ogromna!
nikolet, zdaj obstajajo tudi študije na daljavo. malo pobrskaj, če lahko tudi za tvojo stopnjo.
ja trgovsko prekvalifikacijo sem delala v nosečnosti za prvega in mi je ratalo, zdej k pa imam dva otroka, bi se pa mogla na predavanje vozit v LJ. in iz LO. V LJ. se mi pa res ne da k zapravim cel popoldne sam za to da pridem v LJ in domov... sem se pozanimala na šoli v LJ. k imajo samoizobraževanje in bi se dalo, sam je ta problem kot sem že rekla da ne bi uspela narest predmetov do septembra 2011 ker je takrat konec letnika, tak da bom videla kako in kaj upam da bom v torek lahko šla se mal pozanimat k greve z mojo mami mal miklavža nabavlat
v SLO. ni srednje šole na daljavo, vsaj v kolikor sem se pozanimala, moram vprašat še na tej šoli.... matr pa moja skleroza... imam na koncu jezika pa se ne spolnim kako se reče tej šoli
drugače sve pa z N. vstale ob 7h in premišljujem če ne bi šle kr zdej že k maši. možek in T. pa potem... k še spita

evo zdej sem se spolnila šola se imenuje CENE ŠTUPAR
< Sporočilo je popravil nikolet -- 21.11.2010 7:45:28 >
spomin je ljubezen, ki v srcu prebiva.