writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 2.del

clock-img

02.09.2010, 19:19

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja
Sem pa takoj izvedela, da mu je hitro dolgčas in bo od jutri naprej dobival dodatne naloge v šoli. Men je bilo tudi dve leti dolgčas v šoli, pa mi nikol niso nič dali za delat - se mi zdi fajn, da ga zaposlijo, da ni moteč.

zakon, tega je premalo pri nas

kolegica k., mi imamo planiran en obisk, pa mogoče bomo šli kužke pogledat v tivole, bo neka prireditev

pa pospravit moram, zdej mamo pa res že hujš k pr ciganih user posted image

men je pa spet moja palčica popucala medtem ko sem H. uvajala v vrtec. ma zdaj ko sem jo našla je ne dam za noben dnar.  Zdaj ko bom v službi bo mogla verjetno itak pogosteje prit, da mi bo še peglala, ker drugač lahko pa ves cajt ko nisem v službi samo gospodinjim.

clock-img

02.09.2010, 19:29

clock-img

majana79

pencil-img

8822

mah, jaz rabim nekoga za pospravljat, ne za pucat user posted image za pucat mamo tako malo, da se niti s sesalcem dobro ne obrneš pa je konec... 

clock-img

02.09.2010, 19:31

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

mah, jaz rabim nekoga za pospravljat, ne za pucat user posted image za pucat mamo tako malo, da se niti s sesalcem dobro ne obrneš pa je konec... 

saj malo tudi ona pospravi, samo glavna finta je pa v tem, da preden pride pucat je treba pospravit in potem se zgodi dovoje naekrat - je pospravljeno in čisto

clock-img

02.09.2010, 19:33

clock-img

nikolet

pencil-img

742

no mi smo bli pa malo zunaj na sprehodu user posted image
nika se futra z fitnes kosmiči, je čist naumna z njimi kr noče nehatuser posted image

clock-img

02.09.2010, 19:35

clock-img

nikolet

pencil-img

742

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

saj malo tudi ona pospravi, samo glavna finta je pa v tem, da preden pride pucat je treba pospravit in potem se zgodi dovoje naekrat - je pospravljeno in čisto

jz mam skojz za pospravlat in za pucat.... vedno pospravim takrat ko se kdo najavi na obisk... če pa pride nenapovedano, pa pade v bombouser posted image

clock-img

02.09.2010, 19:36

clock-img

majana79

pencil-img

8822

si jo bom omislila ko se selimo, zdej se mi ne splača

bomo rajši v nastlanem user posted image

clock-img

02.09.2010, 19:36

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Če bo lepo v nedeljo se bomo šli najbrž na Bled peljat s čolnom je reku moj user posted image

Drugač se pa tavelik tušira,Maja pa ati oblači v pižamo

clock-img

02.09.2010, 19:53

clock-img

nikolet

pencil-img

742

prinas sta pa oba skopana zdej pa vsi trije jejo ukisan meso z jajci...

clock-img

02.09.2010, 19:54

clock-img

majana79

pencil-img

8822

uf, da dam jst kej tazga J., tut povohou ne bi user posted image

itak ne vem več kaj mu dat za večerjo... žitnih kašic noče več, ostalega ne žveči... mu bom polento kuhala pa naj to je vsak dan user posted image

zdej mu gredo pa še štirice in je obup, še dobr da vsaj v varstvu kej poje

clock-img

02.09.2010, 20:06

clock-img

nikolet

pencil-img

742

uf, da dam jst kej tazga J., tut povohou ne bi user posted image

itak ne vem več kaj mu dat za večerjo... žitnih kašic noče več, ostalega ne žveči... mu bom polento kuhala pa naj to je vsak dan user posted image

zdej mu gredo pa še štirice in je obup, še dobr da vsaj v varstvu kej poje

naša pa vse poje, kar vidi, celo kobilco je včeraj lovila po hiši k je zašla na hodnik....

clock-img

02.09.2010, 20:34

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

pr nas mamo pa za večerje bol mlečne,riž,gres...včasih tud rižev narastek in podobno

clock-img

02.09.2010, 20:40

clock-img

majana79

pencil-img

8822

J. bo maneken pa hoče bit suh user posted image

dudi, jaz bi mu tut mlečno naredila, pa se je grisa naveličal, mlečnega riža pa ne mara (no, sej ga jst tut ne)user posted image

potem pa kmal zmanjka idej, vsaj meni user posted image

clock-img

02.09.2010, 20:43

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Ja sej jih vsem zmanka pomoje enkrat,pa je dva dni isto,jaz se ne sekiram zato onadva pa tud ne user posted image

clock-img

02.09.2010, 20:59

clock-img

Anonimen

čeer user posted image

Jst sm bla pa malo pridna... Se kuhinjo in jedilnico pospravla in po tleh zrihtala user posted image Sm kar energijo dobila k sem vse uredila danes user posted image Jutri greva z Ž sama v vrtec, mojemu bova dala pa malo dopusta... naj si spočije, ker mora v ponedeljek v službo user posted image

Vikend nimam pojma kaj bomo delali... verjetno lenarili user posted image   Kje je pa kaj virtualnega alkohola? Tega še lahko user posted image

clock-img

02.09.2010, 21:05

clock-img

majana79

pencil-img

8822

dudi, dej kako vodko ven potegni, živa je žejna user posted image  user posted image

clock-img

02.09.2010, 21:09

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

čer user posted image  

babe, kaj pravite na večerjo naslednji teden? predlagam četrtek, lahko pa tudi kak drug dan user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

02.09.2010, 21:12

clock-img

betty.ford

pencil-img

1199

alkoholičarke user posted image

koala.cek, depresiven dan? upam, da so se bioenergetski tokovi uredili in da je vse okej-z razpoloženjem vred!

tista jesen nisem bila jaz - kaj pa je napisala, ker so samo pikice?

sem vesela, ker sta mi mulčka zaspala v minuti, tamali še vesel, da gre spat! je spraznil zalogo mleka, se obrnil in zaspal.

grem tudi jaz. danes sem bila bolj samohranilska. kuhinja je ohoho, a bo že počakalo do jutri. smo bili palačinkarski danes!

lahko noč vam želim in lepe sanje! pa čin tistim, ki boste nazdravljale!

clock-img

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

evo ktero hočte

user posted image

clock-img

clock-img

majana79

pencil-img

8822

o madona, čist sem pozabila na to user posted image  user posted image

še dobro da si prišla gor, ko se je začelo govorit o likoholu user posted image

clock-img

02.09.2010, 21:15

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

na???

clock-img

02.09.2010, 21:17

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst bi ta zeleno user posted image user posted image user posted image   Mi je barva všeč user posted image

clock-img

02.09.2010, 21:20

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

na???

aja, to je blo namenjeno ledenki, k sva se prej o večerji pogovarjali pa sem rekla da bom vprašala user posted image

ampak sem itak pozabila user posted image

clock-img

02.09.2010, 21:22

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

na???

aja, to je blo namenjeno ledenki, k sva se prej o večerji pogovarjali pa sem rekla da bom vprašala user posted image

ampak sem itak pozabila user posted image

jaja, zaj bo pa izpadlo, da sam na likohol padam user posted image user posted image user posted image  

še dobr, da mam še včerajšnji šampanjc v hladilniku user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

02.09.2010, 21:23

clock-img

Anonimen

hahahahaha

jst sem načeloma za večerjo (če me sprejmete seveda) bi vas blo zeloooo prijetno spoznat, ampak morm pregledat urnike in uskladit z mojim če bo varuška user posted image

Lahko sporočim naknadno?

clock-img

02.09.2010, 21:24

clock-img

majana79

pencil-img

8822

dej ledenka, ne se vadit ven, sej smo sami domači user posted image  user posted image  user posted image

sam še zmeri ne vem a je biu ta šampanjc kar tako al s kakim posebnim razlogom? user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem