writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 2.del

clock-img

05.09.2010, 11:43

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

Mi smo še lani, ko je blo ubistvu poletje, ampak ni bilo prav vroče zunaj, zvečer, ko sva malega kopala, zalaufala kalorifer, ker se je mali drugače kar tresel. Zdej ne rabimo več, takrat mu pa tut 24 stopinj ni zadoščalo. Jst bi se ravnala po filingu-če se mali trese od mraza, bi kar zalaufala kalorifer.

clock-img

05.09.2010, 13:54

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

mi imamo te dni tako nekako 20stopinj. ne kurimo in tudi kaloriferja ne laufamo. še vedno smo v kratkih rokavih. v kopalnici je še vedno okno odprto. prav tako vsi prostori v hiši. in mislim, da bomo čimkasneje začeli kuriti. smo bolj kot ne navajeni, da je bolj hladno. pa še lažje se diha.

clock-img

05.09.2010, 14:20

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Naša dva še spančkata,pa še pojest moramo potem pa gremo.Tud peš bomo mal šli upam da se mal umiri tale burja pri nas.

clock-img

05.09.2010, 17:03

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

Evo še mene mal na rr-ju.. Kako ste kej?? Pr nas je tamala glih zaspala... Glavobol mam tak da adijo pamet.. Zdejle se ze ene 45 minut drla k utrgana k je bla tko utrujena, ampak ne in ne zaspat... 

clock-img

05.09.2010, 17:08

clock-img

Blueeyes

pencil-img

9438

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

user posted image

Večerja z-majčic, 9-9-2010 ob 20. uri

1. ledenka
2. majana
3. lake
4. tubby

nč nisem zasledila kje ste se zmenile

clock-img

05.09.2010, 17:36

clock-img

nikolet

pencil-img

742

evo mi smo se mel pa prov super, bli mal zunaj, pa mal pojedel, zdej pa malo počivamouser posted image

mam pa jaz v kopalnici tud toplo, sploh pozimi k imam v istem prostoru cetralno..

clock-img

05.09.2010, 19:11

clock-img

nikolet

pencil-img

742

no pa smo dva spravil v posteljo N. spi pa mož tudiuser posted image

T. gre pa spat ob 20huser posted image

zdaj pa mal kavčat pol pa spat, pa še en teden dopustauser posted image

clock-img

05.09.2010, 19:19

clock-img

majana79

pencil-img

8822

evo, pa je spet minil en vikend, brez da bi blo kej od njega user posted image

blue, ledenka je predlagala Piazzo, načeloma pa nam je vseeno kam gremo, ne kompliciramo user posted image

clock-img

05.09.2010, 19:31

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

tole gre pa res prehitro user posted image

Jutri pa oba oddam v vrtec in pol bom samaaaaa doma...pride katera na kofe???

clock-img

05.09.2010, 19:31

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

aja prehodil smo dons pol slovenije haha...si nabiram kondicije za na Triglavuser posted image

clock-img

05.09.2010, 19:34

clock-img

betty.ford

pencil-img

1199

nikolet, ti zavidam sledeči teden dopusta!

nekakšen potek dogodkov sem si splanirala, bom pa videla, kako ga bodo sprejeli sodelujoči.
in ja, sanjam o loto dobitku. bi prec zmanjšala službovanje na 4urni delovnik!user posted image

dan je bil danes lep, ampak sem strašansko utrujena!
grem pod veke. mulca to stanje že prakticirata - HB!user posted image

clock-img

05.09.2010, 19:35

clock-img

betty.ford

pencil-img

1199

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

aja prehodil smo dons pol slovenije haha...si nabiram kondicije za na Triglavuser posted image

tole pa ne smem prezreti,..., Dudica user posted image !

clock-img

05.09.2010, 19:37

clock-img

nikolet

pencil-img

742

betty: ni kaj prida dopust k namesto morja smo domauser posted image no ja zato pa delam druge stvari ki bi jih mogla vseenouser posted image

dudi: super za triglav, jz sem tud rekla da ko bojo otroc mal večji bom šla tud jz še enkrat, sam ne vem kdajuser posted image

clock-img

05.09.2010, 19:41

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford

tole pa ne smem prezreti,..., Dudica user posted image !

ja sicer ne vem če bo letos ampak bo pa drugo leto sigurno,sem si zadala.

Otroci niso problem jih že nekam dan pazit.

clock-img

05.09.2010, 19:47

clock-img

Anonimen

čeeer

Jutri oddam tamalega v vrtcu in ga pustim tam menda da tudi za prespati... Zdej pa sem malo nervozna user posted image

Vikend je minil, jutri bom pa u miru kofe pila user posted image Sreča in živci - eno z drugim....

DUDI user posted image user posted image user posted image za Triglav user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.09.2010, 19:58

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

ja čak čak nisem še šla,boš potem ploskala  user posted image

clock-img

05.09.2010, 20:09

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

sej si bila s svojo družinico. to je najlepše, kar si lahko za vikend naredila.

clock-img

05.09.2010, 20:11

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

ooooo pa ne samo to. te bomo morale še žegnati s kakšnim tepežem. sej veš, da zgoraj dobiš po riti ane ?

midva sva bila na triglavu uhhh kerga leta že ? mah v prejšnem življenju. sva enkrat dopust riskirala za lezenje po gorah in sva bila v enem tednu na triglavu, stolu in krnu. je bilo super....

clock-img

05.09.2010, 20:17

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

ooooo pa ne samo to. te bomo morale še žegnati s kakšnim tepežem. sej veš, da zgoraj dobiš po riti ane ?

midva sva bila na triglavu uhhh kerga leta že ? mah v prejšnem življenju. sva enkrat dopust riskirala za lezenje po gorah in sva bila v enem tednu na triglavu, stolu in krnu. je bilo super....

vem vem user posted image ...ampak to se gor naredi,tako da me ne boste mogle ve user posted image

clock-img

05.09.2010, 20:21

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

sej si bila s svojo družinico. to je najlepše, kar si lahko za vikend naredila.

maš res

clock-img

05.09.2010, 21:01

clock-img

majana79

pencil-img

8822

ja kje pa ste?

aja dudi, brio so vklopl (sam zihr že veš) user posted image

clock-img

05.09.2010, 21:26

clock-img

Anonimen

VOILA! Večerja pod streho, zdej pa Brio pogledam in ajat user posted image Upam da jutri ustanem, k sem se tok najedla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.09.2010, 21:27

clock-img

Anonimen

Ubistvu bi zdej mogla mal telovadit (user posted image ) pa nevem če je moj kej za.... Stuširal se sicer je, ampak.... NO ja.... bomo vidli user posted image

clock-img

05.09.2010, 22:02

clock-img

Leela

pencil-img

3101

Mi smo danes bolj noter čepel. je precej pihalo. Popoldne sta šla B. in tamečkan ven, da sem tamalima cunje presortirala.
Od F. premajhne za bratranca, od F. poletne, ki so še prav spravit., od F. premajhne nepoletne za prijateljico, od L .stare za F. ven. Od L. tamale v škatlo za F. oz. vrnit prijateljici 1 in 2. Še prave od L. poletne spravit in jesensko/zimske od lani, ki so še dobre ven. Pregledat kaj sem dobila za L. A je kdo kaj zastopil? user posted image

Jutri pride mami in gremo do PO jame, tudi, če bo pihalo. se bomo fajn oblekli. nikol se ne bom navadila te burje.

clock-img

05.09.2010, 22:09

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

čer,

smo z rojstnega dneva od brata od mojga, je blo luštno. Sploh, ker so se drugi ukvarjal s tamalim user posted image Zdej pa neki proba spat (mali), upam, da bo mirna noč, da bo spočit za jutri, ko gre prvič v novi vrtec user posted image Sem pa kar nekaj spila, tako da bom pomoje kar na kavču zadremala user posted image Moram še počekirat za tale pop brio, če je kaj pametnega.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem