cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 2.del

clock-img

15.09.2010, 09:31

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: PapuaNG

ma enkrat sem jim že pisala, pa so rekli, da me kontaktirajo, ko bo popravljeno. Odgovora še ni bilo.  DB62B05D-96CD-9073-AD5E-5F0935B03CEB

1.02.28

ne včeraj sem povedala da se to dogaja še eni na forumu in so prosili če jim pošlješ uporabniško ime da nama pogledajo,dej pošlji jim

clock-img

15.09.2010, 09:32

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Jutro!

dudi - http://www.zps.si/dom-in-vrt/pranje-susenje-likanje/test-pralni-praski-2.html?Itemid=624

drugače pa nič novega pri nas...

ooo sej sem vedla da boš ti pomagala user posted image ...tnx

clock-img

15.09.2010, 09:35

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

helllllooo

sredina tedna. ah spanje --- bljak, fuj. nimam pojma kaj ga matra...pa sej bomo že.

vrtec - muč better. malo zajokal, ampak sej ni čudnega, če pa vsi jokajo. eni so bili že čisto rdeči, pikasti, ...prav bogi. no vzgojiteljice pa še bolj. so se mi kar malo zasmilile. čisto so bile fertik. ma vedno pravim, svaka čast.

danes - bomo koristili sonček. tale naša ljubezen ''Minka'' nas je povabila, da pridemo popoldan na trampolin in seveda, kaj čem zdaj. obljuba dela dolg.

clock-img

15.09.2010, 09:48

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jutro

na šihtu vsi neki krehajo in se slabo počutijo, ampak da bi doma odležali, to pa ne user posted image user posted image user posted image  raje sipajo naokoli viruse, da bi jih user posted image  

pa še user posted image  je prišla, po 10 dnevih zamude... tko da je počutje temu ustrezno. upam, da bo vsaj hitro konec, da se ne bo pol spet 10 dni pacalo...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

15.09.2010, 09:54

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

user posted image

user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

15.09.2010, 10:16

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

eh, pri nas je bila pa direktorica in je rekla, da mi ne bo dala podpisa za pripravništvo na sodišču user posted image Hudič babji. Zdej moram najt pa neko drugo varianto, kako bi zadevo vseeno izpeljala...grrrrr....mi je kr pritisk narasu. Pa nobenega pametnega razloga, zakaj ne. Kao da bi pol, k bi pravosodnega nardila, takoj službo menjala. K da je drugače ne bi menjala. Mah, nej gre v rit!  DB62B05D-96CD-9073-AD5E-5F0935B03CEB

1.02.28

clock-img

15.09.2010, 10:34

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

evo, moram še enkrat sprobat, če bo brez 'dodatka' DB62B05D-96CD-9073-AD5E-5F0935B03CEB

1.02.28

clock-img

15.09.2010, 11:01

clock-img

Anonimen

Dan zmajčice user posted image

Jezna sem ko ris... Upam samo, da se samo kniženje moje avgustovske plače še ni zgodilo in da plača vseeno bo, kajti v nasprotnem primeru bom nekomu jajca odtrgala... Sam naj me probajo izzivat.... user posted image

Sicer pa spimo že dve noči boljše, tudi zbuja se manj, ampak za zaspati mamo pa štalo - no ja... IMAVA, ker sva sama... mogoče ga pa to daje user posted image

No nima veze... Danes greva v LJ, sva se z babi zmenila, da vzameva tavelik voziček (hauck marela SUCKS!!!) in gremo pešaka malo po LJ, da se naužijemo sončka in lepega vremena user posted image

Sicer sem včeraj imela morfologijo 2.del in je vse OK, le rekla je, da je bolj okrogla user posted image Tko da zdej morm malo bolj resno tale moj cuker poštusirat, čeprav mislim, da je to samo trenutno tako... Čez 4t mam spet kontrolo in takrat spet UZ user posted image   Še vedno pa imamo punco user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajsi upam da ti dan mine brez posebnih pretresov user posted image user posted image user posted image

ČIW BUC BAW!!! user posted image

clock-img

15.09.2010, 11:08

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

papua smo mi rekli da morjo čakat na glavnega programerja da pride z dopustauser posted image

clock-img

15.09.2010, 11:08

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

živa user posted image user posted image user posted image

clock-img

15.09.2010, 11:09

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

IZVIRNO SPOROČILO: betty.ford

šivilja, sem spregledala mogoče - v četrtek imaš čas za večerjo?
PApua? FLASK_A? petrazg? petra a? KatMat? sem še katero pozabila?

nop....delam....

clock-img

15.09.2010, 11:10

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Jutro!

Leela, a te je kej treslo? Pri nas je blo skeri. Sm komaj nazaj zaspala...čez kako uro sicer.

clock-img

15.09.2010, 11:10

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

ja sej meni isto. Danes je pa res en dan, ko se vsi problemi kopičijo. Komi končam eno stranko, že druga kliče...pa še do petih sem tu user posted image Mah, tole s pripravništvom mi je res pokvarilo dan, pa tko sem mela že lepo splanirano. No, upam še zmeri na najboljše... DB62B05D-96CD-9073-AD5E-5F0935B03CEB

1.02.28

clock-img

15.09.2010, 11:23

clock-img

KatMat

pencil-img

9286

drzim pesti!!!!

clock-img

15.09.2010, 11:56

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

no jest sem pa dobila veselo novico in sicer, da nama priznajo dobropis, ki sva ga zahtevala v zvezi s kuhinjo in tem sranjem....imam že nove ideje kaj moramo dokupiti.....user posted image

clock-img

15.09.2010, 12:50

clock-img

Leela

pencil-img

3101

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Jutro!

Leela, a te je kej treslo? Pri nas je blo skeri. Sm komaj nazaj zaspala...čez kako uro sicer.

ja ja, jaz sem tudi komaj nazaj zaspala. Je kar orenk zašejkal.

Elly res si pridna user posted image . Pri krčih pomagajo kapljice, nošenje v vreči, razni glasovi (fen, napa, pralni stroj), za zaspat jo zaviješ tesno v rjuhico ali plenico. Kupiš lahko tudi tak ležalnik v BC, mislim da je fisher price, ki vibrira. To jih tudi pomirja. Držte se.

Papua, ma res gnoj babji. Se ji bo že maščevalo. Ampak imajo načine, da obdržijo ljudi. skrajno demotivirajoče. user posted image

betka glih v četrtek popoldne imam govorilne za L. v vrtcu tako, da žal ne morem. Naslednjič.

živa super za tamalčko user posted image

Midva sva bila pa danes pri jami, je res lepo. Po novem imajo tam adrenalinski park.

clock-img

15.09.2010, 12:55

clock-img

tubby

pencil-img

858

oj oj

kako ste?

Živa čestitkeuser posted image user posted image user posted image

papua naj grejo nekam a ni res?

ledeka jutri velja?piazza?

clock-img

15.09.2010, 14:13

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: tubby

ledeka jutri velja?piazza?

z moje strani velja user posted image  lahko pa tudi Joe Penas, če vam bolj ustreza...

betty, prideš? majana, lake?

clock-img

15.09.2010, 15:52

clock-img

betty.ford

pencil-img

1199

pridem, če boste tam.user posted image

eelyy, če bi potrebovala sleepy wrap trak, ti ga dam. jaz sem ga ogromno uporabljala. ko sem ga položila v trak, je prec zaspal.
je sicer spran, a nekje za doma bi bil pa okej... za pomiritev. pošlji mi zs, če te zanima.

eh, bo treba izkoristit tole sonce danes, ne?

clock-img

15.09.2010, 15:56

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

Betty, se strinjam o sončku user posted image  sicer še ne vem, kaj bova... en zmenek je padel v vodo, en visi v zraku... v skrajnem slučaju greva v Tivoli user posted image  za jutri - jaz bom tam, sem že včeraj odpovedala varuški (ker je mela ena madam, s katero sva bila z mojim zmenjena, 2 uri pred zmenkom nenadoma druge opravke - no comment user posted image ).

gremo domov, je cajt...

clock-img

15.09.2010, 16:03

clock-img

lake

pencil-img

3955

Ojla!

Tud jst jutri pridem, meni sier zaradi parkiranja bolj odgovarja Piazza.

clock-img

15.09.2010, 19:02

clock-img

majana79

pencil-img

8822

mene najbrž ne bo, ker bom tut jutr še doma, moj je pa tut še zmeri adijo user posted image

clock-img

15.09.2010, 20:13

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

STE PA ZGOVORNE user posted image

clock-img

15.09.2010, 20:14

clock-img

majana79

pencil-img

8822

sam res user posted image  user posted image  user posted image

naš spi, po parih dneh končno ob 'normalni' uri

zdej se mi pa nč ne da... no sh@t

clock-img

15.09.2010, 20:27

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

naša dva sta bla obupna dons v trgovini,za nekam zaprt...drugič ju bom nekje pustila!

Pijem neko stvar kao brezer ampak je nič od brezerja user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem