writing-img

RE: Z-majčki 2009 - 2.del

clock-img

22.09.2010, 12:03

clock-img

majana79

pencil-img

8822

koalka, sam da si boljše user posted image

jaz imam pa 7.10. dermatologa, grem prvič kar samoplačniško, pa je mela slučajno en prost termin, bomo vidl kaj bo

clock-img

22.09.2010, 12:06

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

ej ljubimci. a ste me zanalašč izpustile?? packeuser posted image

si slamnata, se pozna user posted image user posted image user posted image  sej sam še kak teden, pol pridejo nazaj, a ne (za nekatere na žalost user posted image user posted image user posted image )

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

22.09.2010, 14:51

clock-img

Leela

pencil-img

3101

maja fajn sisač user posted image , ph. so vredu. Jaz bi takega brez vrečke, pa seveda ne dragega user posted image . Sem gledala dyson- mal so dragi ajs.

Pri nas tukaj pa že takoj zjutraj posije lep sonček, ampak piha tako da ni čist idealno. Vodo moramo prekuhavat, seveda to povedo na internetu na svoji spletni strani in na lokalnem radiu. HB sem jaz tako pametna in že vnaprej vem, da ob tavelkem dežju voda ni užitna user posted image

moram it kavo popit

clock-img

22.09.2010, 14:54

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

Vsak čas bo kosilo,sm lačna ko volk.
Otroka se v sobi igrata tako da mam mir...

Pol imam pa roditeljski za T. v vrtcu,upam da ne bo tko kot vsakič preeeedolgo!

clock-img

22.09.2010, 16:37

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Leela, jst sm mela zdej brez vrečke in nočem več. Mi je šlo najbolj na živce to, da če sm posesala kaj vlažnega (riž la kako drugo sranje) se mi je plesen nardila, če sm posodo pomila se pa ni 100 let hotla posušit in se mi je pol na tisto vlažno prav nalepil. Neverending story. Zdej sm srečna z vrečko user posted image

clock-img

22.09.2010, 18:22

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

Zakaj pa jaz ne smem it z vami iskat ljubimcauser posted image

user posted image

clock-img

22.09.2010, 19:39

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

evo, še ena se javlja za iskanje. Mojga itak že od ponedeljka ni kaj dosti doma. Pa jutri ga tudi ne bo. Ups, da ne bo prebral tega user posted image Pa sej bi sam enga, da mi kej skuha pa da za pit user posted image Pa froca pomerka. Jst grem pa ven žurat user posted image

clock-img

22.09.2010, 19:45

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

user posted image user posted image

Lahko se dobimo vse pa gremo user posted image

clock-img

22.09.2010, 19:47

clock-img

maja1488

pencil-img

6464

Jst bi enga, da bi posesal in tla pomil. Ne rabi mu romantike zganjat.

clock-img

22.09.2010, 19:47

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Dudi, ti si taprava kolegica user posted image

clock-img

22.09.2010, 19:48

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Dudi, ti si taprava kolegica user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ane...še delila bi si ga z vami user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.09.2010, 19:49

clock-img

FLASK_A

pencil-img

10584

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Jst bi enga, da bi posesal in tla pomil. Ne rabi mu romantike zganjat.

Mater ste zahtevne...

Jaz bi samo da mi skos lika. Nič drugega mu ni treba.

clock-img

22.09.2010, 19:53

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

Pišuka ste popenle s temi ljubimci - jaz pa še ena deda komi poservisiram, bog ne daj še enga.

Skratka nor teden se nadaljuje - danes sem bila spet v dvanajstih urah samo pol ure doma. Če jutri moram zdržat pa bo - mamo mal žurke popoldan, ker se že deset let prenašava user posted image . Če bi se zdaj hotla poročit, bi nama poroka v vodo padla - dobesedno, ker sva se poročila na Barju.

V petek ali soboto gremo pa spet dve parceli gledat - upam, da bo katera taprava.user posted image

clock-img

22.09.2010, 19:59

clock-img

majana79

pencil-img

8822

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Pišuka ste popenle s temi ljubimci - jaz pa še ena deda komi poservisiram, bog ne daj še enga.

pa sej ti so taki da bi nas servisiral, ne me njih user posted image

kaj si ja nora, sej take za servisirat že mamo doma user posted image user posted image

clock-img

22.09.2010, 20:01

clock-img

Tanja_

pencil-img

3761

Čer...

Jst pa ne bi ljubimca; men je kr kul, ko sem občasno sama. Mi vsaj noben daljinca ne jemljeuser posted image
Sicer pa-prvi dan službe po dopustu minil uspešno. Je tok dobr, k delam tisto kar mi je kul, pa res hitro mine.
šivilja v katerem koncu pa gledata parcele?

clock-img

22.09.2010, 20:04

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

jaaaaa, ljubimci user posted image  tak, k skuha, polika, posesa...

M. je zakuhal... ma 38,3, sam sem mu pred spanjem dala svečko, da se prepoti. pa driska in total rdečo ritko ma user posted image  mene bojo na šihtu zadavli, ful je zadev, pa mamo pol folka na "dopustu" zarad poplav,  k pucajo...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

clock-img

22.09.2010, 20:10

clock-img

PapuaNG

pencil-img

2153

o ledenka, naj se hitro pozdravi mali škrat. Mi mamo pa spet mučenje z uspavanjem. Dretje na polno, takoj, ko grem iz sobe. Sem nekaj razmišljala, da bi bla pa danes močna in bi vztrajala pri tem, da spi v svoji postelji. Ampak kaj, ko mi je tako hudo ga poslušat, kako joka. Celo noč pa tut ne morem zraven njega bedet user posted image Si bom morala postlo tja naštimat user posted image

clock-img

22.09.2010, 20:10

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Čer...

Jst pa ne bi ljubimca; men je kr kul, ko sem občasno sama. Mi vsaj noben daljinca ne jemljeuser posted image
Sicer pa-prvi dan službe po dopustu minil uspešno. Je tok dobr, k delam tisto kar mi je kul, pa res hitro mine.
šivilja v katerem koncu pa gledata parcele?

Trenuno obrobno viško-rudniški konec

clock-img

22.09.2010, 20:11

clock-img

šivilja

pencil-img

2838

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

jaaaaa, ljubimci user posted image  tak, k skuha, polika, posesa...

M. je zakuhal... ma 38,3, sam sem mu pred spanjem dala svečko, da se prepoti. pa driska in total rdečo ritko ma user posted image  mene bojo na šihtu zadavli, ful je zadev, pa mamo pol folka na "dopustu" zarad poplav,  k pucajo...

saj ti tudi poplavo v plenici pucaš

clock-img

22.09.2010, 20:16

clock-img

ledenka

pencil-img

11848

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

saj ti tudi poplavo v plenici pucaš

true, true user posted image

mah upam, da bo moj kooperativen in bo počuval M. zjutraj za kako uro, da uredim najbolj nujne zadeve

clock-img

22.09.2010, 20:22

clock-img

majana79

pencil-img

8822

ledenkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za M.

sem pa nekje na forumu zasledila da neke bruhalno driskalne vročinske viroze razsajajo user posted image

clock-img

22.09.2010, 20:35

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

kje najdem na netu včerajšnji dnevnik na prvem programuuser posted image

clock-img

22.09.2010, 20:42

clock-img

koala.cek

pencil-img

2219

dober večer,

mah k**** pa ljubimci. bi spet imela polne roke dela.  user posted image

šivilja - midva sva tudi na parcelah zdej pristala. mah, to je ena neverending story. user posted image

bolančki - no nam ni nič hudega, poleg tega da tavelik kašlja, tamal pa z rdečo rit okol skače. zdej čebula in kamilice po bajti smrdita.

še jutri preguram, potem pa zaključim tale veseli september. uh, naveličana sem vseh. manjka mi dopust. user posted image

clock-img

22.09.2010, 20:54

clock-img

majana79

pencil-img

8822

kje najdem na netu včerajšnji dnevnik na prvem programuuser posted image

v arhivu rtvslo

rtvslo - greš na avdio/video - potem maš spodaj Oddaje, klikneš informativne in je razdeljen po blokih, ni v celoti

clock-img

22.09.2010, 20:57

clock-img

Dudica1

pencil-img

17244

našla

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem