IZVIRNO SPOROČILO: dreamy.
Mi mamo pa vsak večer pravega malega kričača..ful se dolgo umirja, po navadi dojim okoli 9 ure, kar na obe joški, pol pa že skor zaspi na eni, sam k je treba kupčkat al pa ga dat v posteljico se pa zbudi in vsaj eno urco dere..ful ga je težko umirit..a ma oziroma je mela še kakšna te težave..pa kako jih rešit...ne vem, a preveč infomracij čez dan sprejme in se pol zvečer ful težko umiri al kaj..
Evo, s tem se mi zdej ukvarjamo, traja pa že kr ene dva tedna tako. Redno, vsak večer. Mu dam te vetrovne kaplce v čaj in pol se res ful umiri in zaspančka. Kr pomagajo, čeprov ni tko hudo, da se ne bi dalo tud brez njih prežvet ma mu jih kr dam...Sam ne vem
kolk čaja nej popije s temi kaplcami?? Jst dam 20ml in 8 kaplc. Je to preveč čaja?
Sicer pa dober večer po dolgem času, sej vs berem sam za kej napisat pa že nimam cajta...stanovanje mamo tako, da na skretu sploh školke ne vidm.

Dizastr!
No, kaj delam te dni...ceu dan se sam z dojenjem oz.
pomanjkanjem mleka ukvarjam. Po mastitisu je prava katastrofa! Skor vsak drugi obrok morm aptamil mešat. Najprej sm bla prov žalostna zdej sm pa že prov jezna! Vsako uro preverjam če se mi je že kej nabralo.
Aja, hvala punce za

glede mastitisa. Sm se pol kr sama pocajtala, brez dohtarja in antibjotikov. Upam, da je to prvi in zadnji mastitis, ker je blo res grozno.
Bla sm tud na prvem "servisu" pri pediatru

. Zrasli smo za 3cm (57cm) in se zredili za točno tolk kolkr se mormo-4780g mamo zdej. Pregled je biu hitr in površen...se mi zdi. Sam kolke je gledu in ga mal prevraču (tamalmu je hmal z glavco v steno butnu!?!). Je biu pa extra priden, sej to je tko al tko...

zarad tega sva se tud odločla, da gremo mal v KP v Planet tuš in glej ga zlomka...meli so inventuro!

No, pol smo šli pa v Super novo, k je bla zarad tuša nabito polna, v previjalnici je bla kr gužva. Tm sm ga tud podojila. Uglavnm, kolkr me je blo strah tacga podviga, se je vse super izšlo, Pa3k je prespal celo šopingiranje...še bomo šli!
Ju3 mam pa pregled kolkov v Postojni in bo šla moja prjatlca z mano kr moj dragi ni dobil dopusta (oz. niti prašov ni) ker majo ful preveč dela.
Jooi jst bi kr še in še pisala ma mam še tolk za po stanovanju za nrdit in sebe za zrihtat...
no, lepo nočko vsem!