Hejla hojla!
No, potrjujem, da je Nimanorwen ena res fajn punca...smo se dobile s pikeci na kavici (rudnik) in se imele prov lepo. Škoda ker se ji je mudilo...Zoja ji ni dala več kot urco pa pou, in midve bi kr govorile in govorile. No, ma za začetek bo vredu, ob prvi priliki gremo na kšn bl konkreten sprehodek (KP?). Sm vm prov fouš k se boste dobile, jst biii tuuudi!!
Vs kr vidm k boste čeblale k navite, nevem kolk časa boste ma dve urci minsta tik-tak! ;)
Joj sm tela tm v Supernovi podojit in nimajo nikjer za dojit!?!?! Imajo previjalnico, ki btw smrdi, ker je še stranišče not in to je vse! Je bla čistilka tm in sva jo prašala kam bi lahko šla, pa je rekla nej grem pač na sedežno v drugmu štuku (ma mi ni da bi tm sredi centra k so trgovine vsenaokoli dojila!) in da če želiva se lahko na informacijah prtožva. Ker sva šla tm mimo sva uni punci povedla da zakaj ne dajo kšnga stola v previjalnico, da bi mame lahko podojile. Pa je rekla, da ve, da dobijo ful pritožb glede tega in da ne more nč, ker v načrtu ni bla predvidena "dojilnica". Kaj stol ni biu predviden v načrtu?!?!?! Svašta ej!
Tko, da pol sm šla v avto.
IZVIRNO SPOROČILO: tinna25
Aisha86
40 ml čaja, pa 3 žličke cukra????? Ne vem, men je to ogromno sladkorja...pa kater sladkor mu ti daješ?? Jaz sem kupila glukozo v lekarni...pa dam čisto malo zraven..
Hmm?? Ja, priznam, mogoče sm pa res pretiravala...ma jst sm zastopla da morm tko nardit, sej pol mi je še mama rekla da to je pa res mal preveč.

U bistvu sm dala v dva deci dve žlički sladkorja in potem sm mu odlila 40ml in dodala še eno žličkico. No ja, bom vedla za drugič... Sm mu pa dala navadn cukr in še to sm ga mogla it iskat v bar, ker doma jst uporabljam samo fruktozo.
Aja, še da povem kako se je naš piščanček danes
pokaku po štirih dneh!!! Imam močn želodec ma tokrat mi je krepko obrnlo, sm kr mojmu ukazala nej ga odvije, mu je lezlo čez pleničko, imel je zmazano po celmu hrbtu in po bodiju. Tko, da sva ga pol kr pod vodo nesla. Zdej zračiva sobo ker reees toook smrdi da buhpomagi!
Žabica13 - si sigurna da si dobila v DMju nemške Pamperske??? Kolkr jst vem imajo nemške samo v Mullerju, polske pa v DMju.
Gledanje TVja - ma tud naš skos gleda v TV če je obrnjen tko, da je v njegovem dosegu. Pomoje mu je všeč k skos kej žmrka...včasih ga pustim par minut, ma načeloma ga pa stran obrnem (kukr naprimer zdej)
termometer - imam elektronskega za pod pazduho, je točen in sem zadovoljna, ker pride tud nama prav. Ima plastično konico, da ni mrzlo in še cena je normalna.
IZVIRNO SPOROČILO: mayci
Naša punca zadnje čase obožuje igranje v igralnem centu, tudi po več kot pol ure leži in tolče po igračkah, pa se pogovarja z njimi. Jo je tako luštno opazovati. Zdaj jih skuša prijemati, samo mora prej še pogruntat, da je treba odpret pesti..
hahaha!!! sm se prov nasmejala k naš je tud tak...touče, opazuje, se obrača...jst ga mam tud po dve uri s tem, da mi po kšni urci zaspi not. Res se ful časa zamoti. Mi je sam smotano to k je taka bl
gladka podlaga in ga ne morm dat kravce past ker mu drsi...se pa kr sam na bok že obrne če fajn brca.
Kamelija - kaj si tud ti kupla igr. center tega k je zdej znižan iz 50 na 30€ v BC (Sunny day)?
Limma - ma jst zadnje čase dobivam občutek da sploh ne dojim prov ker če sem ceu dan pri moji mami mi skoooos teži nej dojim in mi sploh ne pusti AM mešat!? In iz blaženega miru pol podojim in res mi rata, da greva čez dan brez dodajanja, ma ko sva pa doma pa mu ga dodam pribl. vsak tretji obrok, ker mam občutek da je še lačen. Sm si pa danes ponoči črpala in iz obeh načrpala 140ml. Sam računi, da ponoči se mi ga ful nabere, čez dan ga pomoje ni niti 80 iz obeh.
Lactogal mi ni pomagu, bom kupla zdej še ene take podobne kaplce -
GAM in če mi še to ne bo pomagalo pa nej se gre vse skp solit! Sam so svinsko drage 30ml=27,50€+poštnina.
Joooj kolk je že ura!! Šibam jst jest gosko al raco al kaj jst vem kaj...je mela mama RD in bomo praznovali.
Pozdravček vsem!