Meni ni smešno

Dali smo čisto enako zgodbo skozi. Ampak zdaj smo pa prišli tako daleč, da sem jo včeraj dala v njeno posteljico, dudo v usta in je zaprla oči, malo migala z glavo in čez 2 minuti spala

Toliko, da veš, da se tudi uspavanje izboljšuje, čeprav kdaj misliš, da ne bo nikoli boljše.
Jaz ji ponoči nikoli nisem dajala flaše z mlekom. Dokler sva se dojili, je ponoči "jedla" (če sem čisto iskrena, se je v bistvu crkljala

), ko sva ukinili dojenje, pa ni nikoli dobila mleka ponoči. Nekajkrat je dobila čaj oz. vodo, ampak sem potem ugotovila, da lepše nazaj zaspi, če dobi samo dudo, ker pijača se ji zaleti, če zadrema nazaj.
majakla tebi pa zdaj Nik noter spravlja nočno zbujanje, ki ga lani ni bilo

Verjetno je meni lažje, ko smo zdaj začeli spati in sem bila prej navajenja na nočno bujenje. Mi smo danes super spali od 20.30 pa do 7.00. Deset minut čez sedmo bi itak morali vstati za vrtec, tako da je bilo to čisto ok, jaz sem se pa tudi zbudila 5 minut pred njo. Edino enkrat je ponoči malo zajokala v spanju, ker se je z glavo butnila v rob posteljice, ko se je obračala. Ampak sem ji hitro dala dudo in je spala dalje.
Naša ima tudi rdeča lička, pa neke mozoljčke po obrazu. A da bi to lahko bilo od zobkov? Ne dovoli mi pogledati in nimam pojma, če ji zobki rastejo. Sicer bi ji lahko, ker zdaj je že skoraj 4 mesece odkar so ji nazadnje zrastli zobje
Mena pa nekaj zanima... Kje ste kupile kakšne bolj debele vreče za spanje. Sem ene res lepe videla v Rutarju, ampak se mi zdijo predrage. Stanejo namreč malo več kot 50€. A so kje bolj ugodne? Tale, ki jo imamo mi, bo pozimi pretanka, ker se že zdaj zbuja s hladnimi rokami. Pokrita pa ne ostane, ker odejico zrine na rob.
Tako, zdaj grem pa še hitro malo likat, potem pa v vrtec.