IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica
Ko pisete o uvajanju in da so bili vasi recimo pol ure brez vas, a to pomeni, da niste se nikoli malih dal komu za pol ure cuvat? Moj je res vedno pri meni, sam ko sva pri meni doma ga pa dam mami in grem kamot 3 ure vn, mali je z mojo mamo kot bi bil z mano. Pa teta in stric sta ga imela dve urci zadnjic, tudi no problem. Pa tajnica mi g aje ze mela enkrat, je bil se manjsi, tudi nic problemov.
Razlika je, če otroka čuva nekdo, ki mu je popoln tujec, ali pa recimo babi, dedi, stric, teta,... Pa v varstvu se znajde v povsem novem okolju in se mora malo tudi na to privaditi. Sicer pa jaz osebno malo zelo redko puščam v varstvu pri nekom. Razen v res nujnih primerih, ko ni druge možnosti, pa še to čimkrajši čas. Pa ne gre za to, da je ne bi nikomur zaupala, ampak sem jaz malo čudna in nočem nikogar obremenjevati. Moja starša sta oba v službi in vem da jima paše malo miru popoldne doma, ne pa da bi jima še jaz malo dala v varstvo. Pa vem, da bi jo ziher čuvala, brez težav, ampak jaz pač poskušam vedno tako organizirati, da jo lahko vzame s sabo ali pa hitro opravim kar je treba. V bistvu sem že pred časom sama pri sebi prisegla, da ne bom svojega otroka nonstop dajala nekomu v varstvo, ker je svakinja to delala in smo potem vsi poslušali taščino jokanje, da ona kao tega več ne more, ampak ji ne more reči ne
majakla spredaj v sredini visi ena vrvica ven in tam ko pride ven iz sedeža, se da pritisniti in potem potegneš naramnice. Edino moraš paziti, da potegneš obe hkrati, ker drugače se ne da. Saj menda je slikica tudi v navodilih za uporabo.
Zdaj sem bila nekaj dni bolj tiho, danes pa bo ratal cel roman

Smo preživeli nekaj pestrih dni, ker je mala iz vrtca prinesla neko virozo in smo se vsi nalezli. Ona je začela v petek ponoči bruhati, midva in moj brat pa danes
VSE NAJBOLJŠE vsem, ki ste v zadnjih dneh praznovali. Sploh ne vem kaj sem delala, ampak mi nikakor ni uspelo, da bi kaj napisala tu. Saj prebrala pa sem vse
Zdaj grem pa počasi pod tuš in spat, ker mi še od prejšnje noči manjka malo spanja. Joj, jutri pa mala prvič prespi v vrtcu in sem namesto nje jaz živčna. Še nikoli nisva bili tako dolgo narazen kot bova jutri

No, saj se morava navaditi, glede na to da grem čez manj kot 2 tedna v službo.
Lahko noč!