IZVIRNO SPOROČILO: aqua77
Sem imela ET na 3 dan in ne na 5, tako da v bistvu sem šele 9 dan po ET in ne 11 kot sem mislila. Baje da mamo še dva dni cajt zagledat +. Mi je kar mal odleglo... Samo da se
ne prikaže, ker sta danes in jutri kritična dneva...
*pikepokepokaloncepokice* Mene pa PMS j*********** sto na uro. Tečnobnost, lenobnost, požrešnost, požrežnost (jap, tak hudo je, da ga moram dvakrat omenit) in napad na sladkarije. V treh dneh pojedla 4 milke in pol. Glede na to, da se bašem s preostalo polovico lahko povem kar 5 milk.

Naša madam M si je zadnje tri mesece malo prilagodila svoj velečastnih prihod. Zamujanje ji je postalo čudna navada in se mi je cikel razpotegnil s 30 na skoraj 40 dni. PMS pa je še narihtan po stari uri in zato traja do prihoda madam. Ne pijtajte kak je tau duuugooo. (OZ, kar mojega možeka vprašajte

) Pa mene bo ubilo ali pa kar razneslo (glede na konzumiranje različnih substanc ala sladkarij in teh bedarij).
Ideja kako premagati ta PMS?

Metla? Bič? Grožnj? Si obujem kmečke špičake???
Ah, ko smo že pri kmečkih špičakih - pikipokikeksek - saj nisi zamerila, ker sem te mal zezala? Eh, itaq, da nisi si tak fajn - ti že dödöle küjan