writing-img

Nočna debata...

clock-img

28.07.2005, 03:12

clock-img

hondas

pencil-img

84

Normalno.Pručka ki pa je kar nevarna, ker drsi) pred umivalnik, umivanje, pena, ročka za britje (brez klince seveda), po tem pa še diša diša.Pa umes 10 krat k mami pokazat se v kuhinjo.

clock-img

28.07.2005, 03:12

clock-img

mami Lea

pencil-img

244

Oprosti, ti moji stavki so: da dol padeš!

clock-img

28.07.2005, 03:16

clock-img

hondas

pencil-img

84

zs Moji so pa kaj bolši a ne :)-:)-

clock-img

28.07.2005, 03:16

clock-img

mami Lea

pencil-img

244

Tole mora biti pa strašno zabavno. Naš mali je totalno zgovoren star je 15 mesecev in pol pa že ogromno govori za svojo starost.
Besede ki jih zna že rečt so: ura, tik tak, moja moja, ama ama, mama, ata, moža že pokliče po imenu, auto, brm brm, aua, ou ou(kuža), meu meu (muca), koko, gaga, živjo, kje si, ti si bajs...

clock-img

28.07.2005, 03:20

clock-img

mami Lea

pencil-img

244

Danes se je z bratcem po telefonu poogovarjal in mu je rekel ti si bajs, starejši je pa čisto presuh za svojo velikost in se je pol ure kot utrgan režel v slušalko. ZTadnjič je prišel v sobo pogledal svojega medvedka in mu sekel žijo, kje si, glej še en. Jaz sem sam gledala mini blo nič jasno. Je čisto smiselno postavil besede, ki jih pozna in je blo super slišat, čeprav pomoje ne ve čisto točno kako pašejo skupaj.

clock-img

28.07.2005, 03:24

clock-img

mami Lea

pencil-img

244

zs
Zdejle me pa že počasi zmanjkuje:muca::zaspan: bom šla počasi spat. Danes je nov dan pa bo treba z našim še kej počet k ne sme v vrtec. Moj pride domov ga bom šla iskat k ga 10 dni ni bilo doma komaj čakam.

clock-img

28.07.2005, 03:26

clock-img

hondas

pencil-img

84

Najin sin pa je gibalno kot strela, govoril pa bi pri 28 mesecih morda lahko že kaj več: muhi pravi bejž domov,kolo,avto,oči,mami,včasih ko kaj išče npr metlo:meta,kje siii,full prepeva čebelico Majo, pri Kinkstonih pa čisto ponori he he.
Na morju je bla scena,ko je en rus plesal kazačok.Sin mirno v naročju že nekoliko zaspan,po tem pa kar na enkrat zopet na plesišče,trem parom dopove ;)naj se umaknejo,nato pa 15 minutna točka z metanjem po tleh in vsem ostalim.Ploskali smo mu vsi,še muzikantarji so tolkli po bobnih v njegovem ritmu.

clock-img

28.07.2005, 03:26

clock-img

mami Lea

pencil-img

244

Lahko nočko. se še kej beremo. Če bi radi dobil norice pa sporočte se bomo kej v živo vidli.:)-:)-
Boste imeli pol mer :)-:)-

clock-img

28.07.2005, 03:29

clock-img

mami Lea

pencil-img

244

Vaš mali je faca:bravo::sloncek:
Naš je tudi gibalno čisto nor spleza čisto povsod ponavadi ga najdemo na jedilni mizi ko kaj govori sm sebi.:)

clock-img

28.07.2005, 03:30

clock-img

hondas

pencil-img

84

Ok lahko noč

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem